DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.02.2014
złotko w drodze na 1320. opór 1275
Panowie co uwazacie o USD/CHF ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
Edek do gory, do tego USD/JPY w dół - kierunek tylko jeden....MGrzech pisze:Panowie co uwazacie o USD/CHF ?
- harymilloki
- Maniak
raczej 1,36800Kundziu pisze:yeahman pisze:Kondziu, domyślam się że chodzi o 1,3650-60 - ja także myślę że to poziom dość atrakcyjny do sprobowania wejścia w S
O kurde....
Masz racje.
Chyba jeszcze spałem jak to pisałem.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Nie no jak euro pociśnie na te poziomy lub troszkę wyżej to będę myślal nad buy.harymilloki pisze:raczej 1,36800Kundziu pisze:yeahman pisze:Kondziu, domyślam się że chodzi o 1,3650-60 - ja także myślę że to poziom dość atrakcyjny do sprobowania wejścia w S
O kurde....
Masz racje.
Chyba jeszcze spałem jak to pisałem.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
dobry,
plan na rzeznika: https://www.tradingview.com/x/8JmruwzD/ w okolicy 167.2 - 167.17 mozna L chyba szukac
-- Dodano: 10 lut 2014, 10:30 --
euraud pięknie idzie, potencjał na 2-3 figur?
plan na rzeznika: https://www.tradingview.com/x/8JmruwzD/ w okolicy 167.2 - 167.17 mozna L chyba szukac

-- Dodano: 10 lut 2014, 10:30 --
euraud pięknie idzie, potencjał na 2-3 figur?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
edek idzie na 1.40
i tam dopiero eske mozna brac albo wybije jeszcze wyzej 
jezeli detal siedzi caly w eskach no to tylko bedzie szedl w gore nie ma innej opcji
na czyms trzeba jechac bez kapitalu nie ruszy cena a ze jest pozywka no to leci

jezeli detal siedzi caly w eskach no to tylko bedzie szedl w gore nie ma innej opcji

na czyms trzeba jechac bez kapitalu nie ruszy cena a ze jest pozywka no to leci

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
i w to mi graj

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Ciapul u mnie znowu taka sama wizja 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.