Kimkolwiek pisze:Jak bedziesz podpinal lub zakladal konto na FF to wal na PW mysle ze bede w stanie Ci pomoc![]()
ps. kajdany jak z folii amelinowej tzn aluminiowej
Oki, dzięki.

Kimkolwiek pisze:Jak bedziesz podpinal lub zakladal konto na FF to wal na PW mysle ze bede w stanie Ci pomoc![]()
ps. kajdany jak z folii amelinowej tzn aluminiowej
Kimkolwiek pisze:i juz pierwsze 620 USD tak na rozgrzewke
Kimkolwiek pisze:na tym lekkim odbiciu w gore na edku. oczywiscie patrz na M5![]()
Cos mi sie FF explorer zawiesil bo nie chce robic aktalizacji dodatkowo nie moge usunac konta ktore I tak jest nie aktywne ze wzgledu na kwotowania do 4 miejsc po przecinku. Adriano jak klikniesz w mojego explorer to widzisz ostatnie wyejscie z przed 15 min?
teraz nowe wyszly nie calkiem zieloneAdrianoforex pisze:Kimkolwiek pisze:na tym lekkim odbiciu w gore na edku. oczywiscie patrz na M5![]()
Cos mi sie FF explorer zawiesil bo nie chce robic aktalizacji dodatkowo nie moge usunac konta ktore I tak jest nie aktywne ze wzgledu na kwotowania do 4 miejsc po przecinku. Adriano jak klikniesz w mojego explorer to widzisz ostatnie wyejscie z przed 15 min?
Nie, nie widzę. Chyba faktycznie musiało ci się coś zaciąć. Ale ja ci w tym nie pomogę bo kompletnie zielony jestem, niczy studolarówka.![]()
![]()
Kimkolwiek pisze:milej nocki Tobie I wszystkim cztajacym