DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
Wróżenie gdzie będzie edek jutro albo pojutrze - bo tym jest przewidywanie kursu w tak odległej perspektywie czasu, uwzględniając przy tym teoretyczne ruchy i wybicia jest tak samo dobre jak prognozowanie pogody na miesiąc z góry, albo odczytywanie tarota.
Hope for the best, plan for the worst.
Nieprawda! W tarocie nie ma pipsów!kws pisze:Wróżenie gdzie będzie edek jutro albo pojutrze - bo tym jest przewidywanie kursu w tak odległej perspektywie czasu, uwzględniając przy tym teoretyczne ruchy i wybicia jest tak samo dobre jak prognozowanie pogody na miesiąc z góry, albo odczytywanie tarota.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Gramy to co widzimy, na krótszych interwałach gramy zgodnie ze świecami co najmniej 1H i 4H. Dużo pipsów życzę w tym tygodniu.
Moja prognoza po lekkiej korekcie 1-2 dni, Edek dalej się osłabia a na yenach kupować dołki.
Moja prognoza po lekkiej korekcie 1-2 dni, Edek dalej się osłabia a na yenach kupować dołki.
The only way is up
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
W podsumowaniu na comparic dodałem komentarz i oczywiście jak przypuszczałem nie został zamieszczony.
Dla mnie te pozycje to takie szare ściemnianie nas. Oczywiście nie wszystkie bo tłum musi coś dostać.
Bank nie poda Ci jak gra chyba w to nie wierzycie.
-- Dodano: 09 lut 2014, 22:29 --
Popieram.TsunamiPL pisze:Gramy to co widzimy.
http://www.youtube.com/watch?v=RsiY49F7ri4
Forex Strategy Video: USDJPY and Yen Crosses Rebound or Collapse?
Forex Strategy Video: USDJPY and Yen Crosses Rebound or Collapse?