Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
prawnik
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

andy11 pisze:nie bardzo rozumiem dlaczego ktos ma nie zaplacic podatku skoro zarobil....
przeciez to tylko 19%
Sytuacja podwójnie niekomfortowa dla dostawcy. Nie zapłaci podatki to jest sprawcą przestępstwa karno skarbowego. Jeśli zapłaci to musi wszystko wyjawić w razie kontroli. I tutaj wyjdzie za co dostaje kasę. Trzeba by zmienić przepisy w zakresie doradcy inwestycyjnego. Mam dostęp do ciekawego tekstu jednej spółki z Cypru która oferuje social. Tekst o podatku jest bezcenny.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

prawnik pisze:
andy11 pisze:nie bardzo rozumiem dlaczego ktos ma nie zaplacic podatku skoro zarobil....
przeciez to tylko 19%
Sytuacja podwójnie niekomfortowa dla dostawcy. Nie zapłaci podatki to jest sprawcą przestępstwa karno skarbowego. Jeśli zapłaci to musi wszystko wyjawić w razie kontroli. I tutaj wyjdzie za co dostaje kasę. Trzeba by zmienić przepisy w zakresie doradcy inwestycyjnego. Mam dostęp do ciekawego tekstu jednej spółki z Cypru która oferuje social. Tekst o podatku jest bezcenny.

Chyba osoby, które udostępniały swoje historie na forum gdzie były sukcesy dostały takie propozycje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kasa marna i do tego te kruczki prawne. mecenas powiedział mi, że spółka to sobie może mówić liczy sie interpretacja US, IS i jakiejś kontroli fionansowej kontrolującej przelewy zza granicy.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Zawsze warto mieć wszystko na piśmie. Warto wysłać zapytanie również do Komisji Nadzoru Finansowego.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Miałem już się nie odzywać w tym wątku, może to jedyne rozsądne wyjście z tej sytuacji ale nie lubię zostawiać spraw w taki sposób..

Adrian, jeżeli posiadasz jakiekolwiek dowody poświadczające Twoje słowa o tym, że jestem lub byłem pracownikiem jakiegokolwiek brokera rynku forex lub firmy zależnej takiego brokera to nadal czekam na ich pokazanie. To samo dotyczy faktu bycia IB lub też mojego rzekomego reklamowania usług jakiejkolwiek firmy świadczącej usługi w tym zakresie na forum Navigatora. Jeżeli takich dowodów nie przedstawisz to oczekuję od Ciebie przeprosin za pomówienie i rozpowszechnianie nieprawdziwych oskarżeń tutaj na forum. Jeżeli udokumentujesz stawiane przez siebie zarzuty to w tym miejscu zobowiązuje się do przeprosin wszystkich członków forum oraz przekazania 1000 zł na wybraną przez Ciebie organizację pożytku publicznego. Nie interesują mnie Twoje wyniki, historie i osiągnięcia i nie mam zamiaru ich podważać ani oczekiwać dowodów Twoich wyników, sam niejednokrotnie zarzekałeś się, że je opublikujesz, jeżeli nie chcesz tego zrobić to rozumiem taką sytuację. Nie mogę jednak pozwolić abyś oczerniał mnie i rozpowszechniał nieprawdziwe informacje o mojej osobie.

Pozdrawiam,
Tomasz Goljan "Wuza"

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Na razie nie udało mi się więc przepraszam. Jesli cos sie pojawi to najpierw prozomawiam z toba na PW.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Adrianoforex pisze:Na razie nie udało mi się więc przepraszam. Jesli cos sie pojawi to najpierw prozomawiam z toba na PW.
Bardzo fajnie że potrafisz się zachować honorowo.
My tu tworzymy taką mała forexową rodzinkę i powinniśmy się trzymać razem.
Budujmy mosty a nie mury.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

W sumie Lolek racja. Wuza sorry. Ale Kail własnie został mistrzem olimpijskim. Bravo

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:Na razie nie udało mi się więc przepraszam. Jesli cos sie pojawi to najpierw prozomawiam z toba na PW.
Potrafisz w takim razie podać jakikolwiek konkretny argument skąd te oskarżenia ? Oboje wiemy, że mogę zacytować posty w których mówisz że dowody masz i wszyscy ujrzymy je za parę dni. Blefowanie jest ok jeżeli grasz w pokera, ale w takim przypadku ?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wuza pisze:
Potrafisz w takim razie podać jakikolwiek konkretny argument skąd te oskarżenia ? Oboje wiemy, że mogę zacytować posty w których mówisz że dowody masz i wszyscy ujrzymy je za parę dni. Blefowanie jest ok jeżeli grasz w pokera, ale w takim przypadku ?

Jedno z twoich dwóch PW bardzo skłoniło mnie w tym kierunku. Jeszcze nie widziałem nikogo, gracza indywidualnego który by bez konsultacji z brokerem oferował w jego imieniu patronat. Jak sam mi napisałeś dopiero do niego miałeś jechać. Nie sądzisz, że to mogło wzbudzić przynajmniej wątpliwości? Wielu użytkowników miało podobne wątpliwości. Ale nic nowego sie nie pojawiło stąd moje przeprosiny. I tak miałem je zrobić, ale po wyjściu ze szpitala. Są wcześniej. Jeśli będę miał jakieś wątpliwości to najpierw spytam na PW. Skoro publicznie zapewniłeś, że nie jesteś w żaden sposób powiązany z brokerem to ci wierze.

Awatar użytkownika
rysiekmilioner
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rysiekmilioner »

Adrianoforex jestes niezly. Przyznac sie do błędu i przeprosic na tym forum niewielu potrafilo. A teraz pogodzić sie i rozwijajcie swoje dzienniki.

Zablokowany