Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
prawnik
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Zielona ładnie zgrywać profesora przed młodymi forumowiczami i ukrywać swoje porażki co. Przepraszam za off top. JA uważam ze euro wejdzie w konsolidację właśnie z uwagi na mieszane dane.

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

ZielonaMgielka pisze:
prawnik pisze:Zrozum ze większość osób które bruzdza na twoim wątku nigdy nie zarabiało na forex. Zielona mgiełka jest tego najlepszym przykładem. Niech oni coś wkleja od siebie. Problem w tym ze nie mają co wkleić. Dlatego ty im wszystko psujesz. A przecież mają niedoświadczonych ZACNYCH, leonarda którym wciskają kit. Tu większość gra na 0.01 lota
Wiedzialem ze do tego dojdzie. Kiedy koncza sie argumenty zaczyna sie walka na chuje. Dzieki za przypomnienie tego ze nie warto sie wychylac z wlasnej jaskini. :)

Pozdrawiam :564:
Brawo. Dobrze, że Ty jesteś zarobiony, bo wszakże takimi postami niesiesz kaganek oświaty na tym forum i wystawiasz sobie doskonałą laurkę. Pomyśl. Czasami to boli, ale czasami też pozwala uratować życie. A przy okazji : wejdź sobie w profil użytkownika, zobacz trochę jego wypowiedzi i wtedy oceniaj, bo szczerze to Grennhazowi możesz, co najwyżej, czyścić buty jeśli chodzi o wiedze na tematy związane z fx.
Btw : mam nadzieje, ze prawnik to tylko nick. :shock:
ciągle głupi ...

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

prawnik pisze:A przecież mają niedoświadczonych ZACNYCH, leonarda którym wciskają kit.
Tak wszyscy wciskają kit :D haha Leonardo ma własny rozum i jest w stanie określić co mu pasuje a co nie,
pod kątem swojego charakteru itd. itp.
Gridem sobie może grać kto chce, osobiście sądzę że dokładanie do zysku jest lepszym rozwianiem od uśredniania straty.
Ale o czym my rozmawiamy co byś nie kliknął to pewnie zaraz minus stąd ta różnica podejścia :)
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

prawnik pisze:Adrian po co wogole pokazywałem statemant, myfxbook. Musisz zrozumieć ze jesteś dla .ich niebezpieczny. Pokazujesz jak grasz, wielkość kota, krzywa kapitału a tymczasem wykształceni mozgowcy nie sa w stanie się zbliżyć do ciebie.
W pełni się zgadzam :!:
Prawnik masz duże piwo ode mnie :564:
Adrian nie pokazuj żadnych statystyk ani nie pisz co myślisz o danej parze bo w ten sposób ludzie się uczą od Ciebie.
Adrian pamiętaj masony są wszędzie :!:
Każdy kto prowadzi dziennik albo pisze jakieś przemyślenia o giełdzie to wróg narodu :!:
Jaką krzywdę nam Wuza wyrządził opisując swoje wejścia live przez pół roku.
On na pewno jest masonem albo Niemcem.
Tylko Antoni Macierewicz jest jedynym prawdziwym patriotą bo obcym państwom dał na tacy Polskich agentów.
Prawnik bracie zapraszam Cię na: http://www.radiomaryja.pl/forum/
Tam jest więcej takich jak my.
Tylko my jesteśmy prawdziwymi POLAKAMI.
Reszta to POlacy.
:p

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

lolek pisze:
prawnik pisze:Adrian po co wogole pokazywałem statemant, myfxbook. Musisz zrozumieć ze jesteś dla .ich niebezpieczny. Pokazujesz jak grasz, wielkość kota, krzywa kapitału a tymczasem wykształceni mozgowcy nie sa w stanie się zbliżyć do ciebie.
W pełni się zgadzam :!:
Prawnik masz duże piwo ode mnie :564:
Adrian nie pokazuj żadnych statystyk ani nie pisz co myślisz o danej parze bo w ten sposób ludzie się uczą od Ciebie.
Adrian pamiętaj masony są wszędzie :!:
Każdy kto prowadzi dziennik albo pisze jakieś przemyślenia o giełdzie to wróg narodu :!:
Jaką krzywdę nam Wuza wyrządził opisując swoje wejścia live przez pół roku.
On na pewno jest masonem albo Niemcem.
Tylko Antoni Macierewicz jest jedynym prawdziwym patriotą bo obcym państwom dał na tacy Polskich agentów.
Prawnik bracie zapraszam Cię na: http://www.radiomaryja.pl/forum/
Tam jest więcej takich jak my.
Tylko my jesteśmy prawdziwymi POLAKAMI.
Reszta to POlacy.

:p
hehe dobre :lol:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Mam nadzieje że kolega prawnik przemyśli ten zryty tekst i uwierzy trochę w szczerość intencji użytkowników forum.

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Tak, tak. Na tym forum jestem praktycznie od samego początku z roczna przerwa wymuszona banem. Ja w latach 2007_2009 też byłem atakowany za swój system, który zrobił kilka tysięcy procent. Niestety niewiele się zmienia. Nadal rządzą mistrzowie teoretycy albo królowie mikołowie. Czemu nie widać was w konkursach za prawdziwa kasę albo odparCie z nich po chwili. Nie szło bianie to zaczyna się mentoring, szkolenia. Innym pity kradną patrz szwajcar.a każdy kto ma inne zdanie to wróg nr 1. Mało to już odeszło stąd ludzi, którzy na prawdę zarabiali. Co do szwajcara to nie piszcie bzdur tylko przeczytajcie str 5 do 8 w jego wątku. Większość czasu gra gridem

pawel_2907
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pawel_2907 »

Obiektywnie patrzac Szwajcar nie chce sprzedawać zadnych szkoleń, nie chce sprzedawać żadnego systemu ani nie reklamuje żadego brokera / nie rekomenduje - co zyskuje dając podgląd do konta live ? Gdzie tu oszustwo ? :roll:

jeszcze nigdy nie widzialem by ktos mowiacy na forum ze zarabia dał dostep do podglądu konta

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

pawel_2907 pisze:Obiektywnie patrzac Szwajcar nie chce sprzedawać zadnych szkoleń, nie chce sprzedawać żadnego systemu ani nie reklamuje żadego brokera / nie rekomenduje - co zyskuje dając podgląd do konta live ? Gdzie tu oszustwo ? :roll:

jeszcze nigdy nie widzialem by ktos mowiacy na forum ze zarabia dał dostep do podglądu konta

oraz pisze, że gridem grają "frajerzy" jak to nazwał, a sam gridem gra wielokrotnie i nawet o tym pisze. Ale dajmy juz temu spokój. Jemu wkleiłem to co chciał. Okazało się, że osiąga podobne wyniki przy podobnym DD. To go wkurzyło. Miał publicznie przeprosic, nie przeprosił. Trudno. Ale można zarabiać nie tylko przez szkolenia. Samo przyciaganie do konkretnego forum, na które ostentacyjnie sie przenosi i zwiększa tzw. oglądalnośc. Reklamy, kasy i te inne rzeczy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ole

Nieprzeczytany post autor: ole »

LUCYFER W PIEKLE przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta:
-dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła?
-bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć
Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi i pyta:
-czy tu tylko 5 diabłów wystarczy?
-tak, w kotle gotują się Anglicy, są ambitni, ale przy tym trochę flegmatyczni więc 5 wystarczy
Następnie lucyfer podchodzi do kotła przy którym stoi jeden diabeł i zadaje mu pytanie:
-czy Ty tu sam wystarczysz, aby przypilnować kotła?
-tak bo w kotle gotują się Niemcy, to zdyscyplinowany naród, więc jeden diabeł wystarczy
Lucyfer idąc dalej zauważa kocioł, którego nikt nie pilnuje. Chodzi i szuka jakiegoś diabła, który by mu wyjaśnił zaistniałą sytuację, aż w końcu znajduje gdzieś odpoczywającego diabła, więc podchodzi i pyta:
-dlaczego nikt nie pilnuje tego kotła?
-bo w nim znajdują się Polacy
-Czy Ci ludzie nie chcą wydostać się z tego kotła?
-ależ chcą, tylko jak już jeden próbuje się wydostać i wspina się na ściankę, to reszta go łapie i ściąga w dół...

Zablokowany