Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

to znaczy tylko jedno: USD w dol
Adriano zapodasz swojego myfxa?
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Tez to czytałem i mam nadzieje ze czeka nas osłabienie dolca i to duże :-D

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

Dzieki tej wiadonosci, dobijemy pewnie na Edku do 1.40 ;-)

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Mam nadzieje ;-)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Ten nius nie jest i nie powinien byc dla nikogo zaskoczeniem (poza serwisem onet.pl) i jest on tylko pobrzmiewajacym echem zeszlorocznych wydarzen.

Tak na marginesie to jak to mozliwe ze niektorzy tutaj sugeruja sie publikacjami tak niskolotnych serwisow jak onet badz wp :shock: !?!?

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

ZielonaMgielka pisze:Ten nius nie jest i nie powinien byc dla nikogo zaskoczeniem (poza serwisem onet.pl) i jest on tylko pobrzmiewajacym echem zeszlorocznych wydarzen.

Tak na marginesie to jak to mozliwe ze niektorzy tutaj sugeruja sie publikacjami tak niskolotnych serwisow jak onet badz wp :shock: !?!?

Nie wiem dlaczego jesteś zaskoczony onetem, jeżeli patrzeć 20 stron wstecz...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

No tak zapomniałem, że inne bardziej fachowe nie notują wmok i to na potęgę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Szczegolnie prognozy z rekawa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tutaj raczej chodziło o przypomnienie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kimkolwiek dostaniesz myxbooka na pw tylko jedna osoba z forum działa w jednym temacie. A od 1 marca będzie stały podgląd innego konta. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Ja się nie sugeruje tym tylko po prostu tak jak napisałeś było to przypomnienie. Ja mam pozycję długą na Edku bo tak wynika z mojego systemu a nie dlatego że Onet tak napisał.....

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Adrian po co wogole pokazywałem statemant, myfxbook. Musisz zrozumieć ze jesteś dla .ich niebezpieczny. Pokazujesz jak grasz, wielkość kota, krzywa kapitału a tymczasem wykształceni mozgowcy nie sa w stanie się zbliżyć do ciebie. Poczytaj dziennik szwajcara pomiędzy 5 a 8 strona na donosić. Gra grodem i traci. A już hasło o skradzionych mu porach to kpina. Tutaj rządzą brokerzy i podstawieni przez nich forumowicze. Wpadłeś na trop afery jak z blask horse, kibicem, czy brokerem ze słówkiem star ochoczo deklarowanym przez donosić. A to meta wałek był. Green dobrze ich rozgromił. Spytaj czy comparic jakiś za to beknal. Zrozum ze większość osób które bruzdza na twoim wątku nigdy nie zarabiało na forex. Zielona mgiełka jest tego najlepszym przykładem. Niech oni coś wkleja od siebie. Problem w tym ze nie mają co wkleić. Dlatego ty im wszystko psujesz. A przecież mają niedoświadczonych ZACNYCH, leonarda którym wciskają kit. Tu większość gra na 0.01 lota

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

prawnik pisze:Zrozum ze większość osób które bruzdza na twoim wątku nigdy nie zarabiało na forex. Zielona mgiełka jest tego najlepszym przykładem. Niech oni coś wkleja od siebie. Problem w tym ze nie mają co wkleić. Dlatego ty im wszystko psujesz. A przecież mają niedoświadczonych ZACNYCH, leonarda którym wciskają kit. Tu większość gra na 0.01 lota
Wiedzialem ze do tego dojdzie. Kiedy koncza sie argumenty zaczyna sie walka na chuje. Dzieki za przypomnienie tego ze nie warto sie wychylac z wlasnej jaskini. :)

Pozdrawiam :564:

Zablokowany