DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
Tlum tego nie kupi nie ma wiecej niz prognoza wiec zapomnijcie o up na kablu bedzie znow sie staczal w dol ;-)
Nadal aktualne Zasięg docelowy nawet powyżej 3,60

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
jak tak nad tym pomyślę, to to jakieś śmieszne jest, to oczekiwane, to jest forex, gospodarki, i jedynym odnośnikiem powinny być ostanie odczyty, a nie spodziewane. To był głos rozsądku. Na moje jak zrewidowali w dół poprzednie, to powinni też zrewidować oczekiwania. To też głos rozsądku .
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tam to dopiero jest piękny prostokątBOCZEK pisze:bo jest przy suficie... H4
i ten poziom z 02.01.2013 - jako wsparcie odbił na nowe szczyty, ale jako opór już wyżej nie puści - IMO
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak na moje trójkąt
ale powinien wyjsc dołem, zobaczymy czy robi fejka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kabel - co za gnoje, jednak idą w górę...
tak jak mówiłem, jakby dane były lepsze to już walimy w 1,64...
na kablu okolice 1,6425 do testowania
1.636 R1
no i wczorajszy high na kablu 1,6347
no i wczorajszy high na kablu 1,6347
Tak myślę!
Tak myślę!
cierpliwości.... ktos tu pisal wczesniej o ustwianiu sie pod dane, a te najważniejsze beda o 14:30Marcin30 pisze:kabel - co za gnoje, jednak idą w górę...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
edek jak na razie odbija sie od pivota, ktoś się czaij dziś na S na edku?
Tak myślę!
Tak myślę!