też mi na to wyglądaMarcin30 pisze:kabel - dane będą dobre i banksterka chce kupić taniej?
DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
jasne, przecież funt jest tani więc sprzedają dużo to też muszą dużo produkowaćBOCZEK pisze: i produkcja angolom urośnie,
bo po ataku zimy nikt nie musi sprzątać ani zaległości odrabiaćBOCZEK pisze:w stan przybędzie bezroboli,
a tak na poważnie to za 15 min wszystko będzie jasne ws g/u
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak dane bedą lepsze to bedzie pokupowanie tak z 2 minuty przed, tak zazwyczaj bywało
-- Dodano: pt 07-02-2014, 11:31 --
jak dane?
minuta po a ja jeszcze ich nie mam
jak dane?
minuta po a ja jeszcze ich nie mam
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Tego sie nie spodziewalem po kablu zaskoczyl mnie bylem pewny ze bedzie up i super dane 
będzie UP - ten ruch w dół to było tylko czyszczenie stop lossówdavor5 pisze:Tego sie nie spodziewalem po kablu zaskoczyl mnie bylem pewny ze bedzie up i super dane
zrewidowali dane za ostatni odczyt, i tak dane są lepsze od ostatnich, ale gorsze od spodziewanych, tak ze dla mnie L
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Może kabel juz nie ma siły na UP-y ...
ale zrewidowali w dół, więc było gorzej niż podawaliBOCZEK pisze:zrewidowali dane za ostatni odczyt, i tak dane są lepsze od ostatnich, ale gorsze od spodziewanych, tak ze dla mnie L
moim zdaniem ruszyły HFT , ale powyżej 6330 już nikt nie chce kupować
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
bo jest przy suficie... H4allure pisze:Może kabel juz nie ma siły na UP-y ...
Tak myślę!
Tak myślę!
Miałem L po 1,63227 i SL 1,6300.
SL na szczęście nie wzieło, ale zamknieta pozycja na BE.
Reakcja nie najgorsza jak na słabsze dane, przy lepszych danych bylibyśmy przy 1,6380 - 1,64
SL na szczęście nie wzieło, ale zamknieta pozycja na BE.
Reakcja nie najgorsza jak na słabsze dane, przy lepszych danych bylibyśmy przy 1,6380 - 1,64