edek H1 - około 50 pipsów do wolnego spadku po wczorajszych wzrostach, gdzieś do okolic 1.3535 czyżby mieli ładnie powycinać stopy L-kowiczom w trakcie danych?
Witajcie,
ciągle sądzę że EDEK w dłuższym terminie będzie spadał , musi dokończyć falę 5 w okolicach 1,3400... Kiwi tak jak mówiłem odbiło w górę kierunek 0.90540 choć dzisiaj możemy lekko spaść by znowu podbić do góry. UJEK dzisiaj korekta do 101,505 i dalej UP.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
na edku mam sygnał na S na H4, sl stawiam nad szczytem świecy, tp to ostatnie minima Zobaczymy co z tego będzie, bez licznych crash testów systemu nie stworzę
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!