To akurat święte słowapedro pisze:tak go dzisiaj rano widzialem https://www.tradingview.com/x/TV1yPyhl/ , i wydaje mi się, że 1.336 realne jest. ... jutro bardziej niż nfp stopa bezrobocia chyba wazniejsza... zobaczymy...
bo rysowac to my tu mozemy w każą strone (za każdą ze stron argumenty) a reagowac trzeba na biezaco...
Wuza Day trading vol.2
Re: Wuza Day trading vol.2
u mnie oczekujące S, przy 1.3525 wskoczyłoWuza pisze:To akurat święte słowapedro pisze:tak go dzisiaj rano widzialem https://www.tradingview.com/x/TV1yPyhl/ , i wydaje mi się, że 1.336 realne jest. ... jutro bardziej niż nfp stopa bezrobocia chyba wazniejsza... zobaczymy...
bo rysowac to my tu mozemy w każą strone (za każdą ze stron argumenty) a reagowac trzeba na biezaco...
Stąd też dzisiaj raczej bez wejść na EUR/USD, ja widzę opcje ale setupu na wejście nie w tej chwili
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Kto normalny gra na tej urwie?
Biorę S z piramidowaniem w dół. SL na 1.37
Marian jak coś pierdnie to nie ma lipy.
Biorę S z piramidowaniem w dół. SL na 1.37
Marian jak coś pierdnie to nie ma lipy.
Co Wy wszyscy tak szorcicie na tym Edku? Cokolwiek to jest, ja tego nie widzę... magia Forexu
pisalem ze jest opcja do dlugich i tak sie dzieje, tez kiedys bylem uparty i myslalem ze 1.36 to za wysoko i wyzej to juz ni huhugutek04 pisze:Co Wy wszyscy tak szorcicie na tym Edku? Cokolwiek to jest, ja tego nie widzę... magia Forexu
Zagranie na podbitce w jedynym słusznym kierunku w jakim ED będzie zmierzał. Tak to widzę. Jak przejdą 1.37 to zmienię zdanie.gutek04 pisze:Co Wy wszyscy tak szorcicie na tym Edku? Cokolwiek to jest, ja tego nie widzę... magia Forexu
To widzę Stop Loss propolcjonalny do wielkości jajek
Pozdro i powodzenia, ja juz na dzis skonczylem.
Wydaje mi sie że edek zmierza na d1 do 1,3670 co ty na to wuza?
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
Matrix pisze:Wydaje mi sie że edek zmierza na d1 do 1,3670 co ty na to wuza?
Chwila zapytam kolegow z biura brokerskiego
Zaraz wrzuce jakis wykres tylko wroce z zakupow. W miedzyczasie USD/PLN kupione po 3.082
Wuza Ci Twoi koledzy to płotki nie ma się co pytać nawet, dzwoń do JP Morgan albo Goldman SachsWuza pisze: Chwila zapytam kolegow z biura brokerskiego![]()
Żeby nie było też dla nich nie pracuję
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."