bo zgłupiałem jak zobaczyłem NFPTommy_Boss pisze:Może to kwestia ustawień hmmm obadamy
DayTrading: Czwartek 06.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 06.02.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Koledzy jakie macie pomysły na kabla na dzień dzisiejszy? Przejdzie wsparcie czy raczej korekta spadków?
edi, d1, kolorowanki https://www.tradingview.com/x/TV1yPyhl/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nowy123 pisze:Tommy_Boss pisze:Z innej bajki co to za wskaźnik kalendarza ( po prawej ), proszę o udostępnienie jeśli to nie kłopot
sub demon
To nie ten wskaźnik !!!!!!!!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
toteraz kiszenie do 12 00 pozniej czekanie na USA i MARIO
-- Dodano: czw 06-02-2014, 11:05 --
-- Dodano: czw 06-02-2014, 11:05 --
a o ktory chodzi tak nie dokladnie opisaneTommy_Boss pisze:Nowy123 pisze:Tommy_Boss pisze:Z innej bajki co to za wskaźnik kalendarza ( po prawej ), proszę o udostępnienie jeśli to nie kłopot
sub demon
- Tommy_Boss
- Pasjonat
[/quote]
a o ktory chodzi tak nie dokladnie opisane[/quote]
Szukam wskaźnika a raczej kalendarza jak na fotce po prawej, proszę o udostępnienie lub wskazanie na inny podobny.
Z góry dziękuję

a o ktory chodzi tak nie dokladnie opisane[/quote]
Szukam wskaźnika a raczej kalendarza jak na fotce po prawej, proszę o udostępnienie lub wskazanie na inny podobny.
Z góry dziękuję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- atlanticos
- Maniak
flaga? trójkąt? góra? dół? Niezłe zamieszanie na edku... Jeśli trójkąt to wygląda jakby miało jutro dopiero wybić a nie dziś więc może bujanie na ECB i wyjście dopiero jutro po NFP? Ale jeśli flaga to możemy wyjśc jeszcze dziś a jutrzejsze dane będą okazją do korekty lub kontynuacji dzisiejszego ewentualnego ruchu. Na razie cel do 14 to okolice górnej bandy trójkąta(3548) lub nawet wyżej górną bande flagi(3565) zaczepimy... wyjście dołem raczej dopiero po silnym impulsie (ECB, Draghi lub NFP)... Jeśli w ciągu godziny zejdziemy na dolną bande to biorę L po jakims PA i licze przed Draghim na UP 30-50 pipsów
https://www.tradingview.com/x/NByo74sV/
https://www.tradingview.com/x/NByo74sV/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dax 9300 do testu i czapa
-- Dodano: czw 06-02-2014, 11:46 --
Z góry dziękuję[/quote]
a to o kalendarz Ci chodzi a to nie ma mtego
-- Dodano: czw 06-02-2014, 11:47 --
a przydal by sie czemu nie
-- Dodano: czw 06-02-2014, 11:46 --
a o ktory chodzi tak nie dokladnie opisane[/quote]Tommy_Boss pisze:To nie ten wskaźnik !!!!!!!!!!!
Z góry dziękuję[/quote]
a to o kalendarz Ci chodzi a to nie ma mtego
-- Dodano: czw 06-02-2014, 11:47 --
a przydal by sie czemu nie
kalendarz którego szukacie znalazłem dla Was 

a może zrobia taka sama niespodzianke jak w listopadzie,znow cisza przed burza
a jeśli pozostawia na tym poziomie to raczej szalu nie zrobi