Zleci poniżej 100 zł.Kazimierz S pisze:Ale beka, listonosz przyniosl mi list nadany na Wegrzech o dywidendzie od MOL za zeszly rok.![]()
Jeszcze z zadnej polskiej spolki nie dostalem nigdy potwierdzenia papierowego![]()
![]()
A swoja droga, myslicie ze kghm zleci ponizej stowy, czy juz delikatnie podbieracie?
DayTrading: Środa 05.02.2014
Re: DayTrading: Środa 05.02.2014
The only way is up
jak peknie to trza bedzie sie ewakuacja z USD PLN
-
- Pasjonat
Umościłem skryna z planowanym wejściem i odeszłam od kompa,
zadzwonił alarm i jaka podeszłam było już po zamiatane
jak myślicie mamy już zmianę trendu na wzrostowy, z perspektywy D1\H4 czy powrót do spadków ????
zadzwonił alarm i jaka podeszłam było już po zamiatane

jak myślicie mamy już zmianę trendu na wzrostowy, z perspektywy D1\H4 czy powrót do spadków ????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
tam chyba poważny opór jest dopiero w granicach 86złKazimierz S pisze:Ale beka, listonosz przyniosl mi list nadany na Wegrzech o dywidendzie od MOL za zeszly rok.![]()
Jeszcze z zadnej polskiej spolki nie dostalem nigdy potwierdzenia papierowego![]()
![]()
A swoja droga, myslicie ze kghm zleci ponizej stowy, czy juz delikatnie podbieracie?
Ostatnio zmieniony 05 lut 2014, 13:07 przez krzychu3_1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Macie jakieś info na temat dzisiejszych ADP ?
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
AD bedzie ruch ale pobostatnich wynikach widacze to picna wode te ADPAdam pisze:Macie jakieś info na temat dzisiejszych ADP ?

nastepne dane bea tez ciekawe o 16
a kiedy Goldmany będa ruchać detal z S na edku chyba już czas 

chciwość jest dobra
- krzychu3_1989
- Pasjonat
po danych o ADP które będą lepsze od ostatnich ale gorsze od oczekiwań tak to widzepkubiu pisze:a kiedy Goldmany będa ruchać detal z S na edku chyba już czas
a ty widziales jakie były ostatnie a jakie teraz maja prognozy wiec rzeczytaj jeszcze raz co napisaleskrzychu3_1989 pisze:po danych o ADP które będą lepsze od ostatnich ale gorsze od oczekiwań tak to widzepkubiu pisze:a kiedy Goldmany będa ruchać detal z S na edku chyba już czas