tam akurat pierwszy SL to powinien być na 6345hrabia pisze:jebani ale wycieli SL na kablu
DayTrading: Środa 05.02.2014
Re: DayTrading: Środa 05.02.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na edku co się dzieje?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
GBP CAD chyba czas nanastepny cel ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
coz bywaCiapul pisze:tam akurat pierwszy SL to powinien być na 6345hrabia pisze:jebani ale wycieli SL na kablu

jak na edku wykreca to co wczoraj, czyli naganianie na L a potem mocne S, to też sie nie zdzwiwię
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:na edku co się dzieje?
szarpanina

pewnie na dane z usa
może czas pomyślec o S na Eur/GBP ktos ma propozycje wykres!! 
Doleci do kółka?

Doleci do kółka?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2014, 10:59 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
tedo edka to wogole ciężko pojac,za długo to już trwaBOCZEK pisze:jak na edku wykreca to co wczoraj, czyli naganianie na L a potem mocne S, to też sie nie zdzwiwię

Edek ladnie lata od bandy do bandy, lapie kilka razy dziennie od poniedzialku po 25 pips na S i 25 pips na L z slami ponizej i powyzej ostatnich dziennych minimow i makshrabia pisze:tedo edka to wogole ciężko pojac,za długo to już trwaBOCZEK pisze:jak na edku wykreca to co wczoraj, czyli naganianie na L a potem mocne S, to też sie nie zdzwiwięjuż trzeci dzień siedzi w tym samym miejscu a detal biegunki dostaje co no zrobi
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv