Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

freakout pisze:najważniejsze że nie wypadłeś z formy i kasa leci ;) to się liczy :)

Hi hi w chwilach gdy leki działają to też tak mówię. Ale gdy boli, a czasami bardzo boli to myślę zpełnie inaczej. Dlatego z niecierpliwością czekam, kiedy będę mógł stanąć o kulach i żeby wiosna już przyszła. A do wakacji musze już samodzielnie chodzić. :lol:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Po tym co stało się na watku wuzy chyba czas opuścić forum na stałe. Szkoda, że ta przygoda trwała tak krótko, ale cóż. Życze wam powodzenia a przedstawicielowi brokera (wuza), który o tym zapomniał proponuję stosowanie SL i nie mamienie innych użytkowników. Mam w zanadrzu PW od wuzy o brokerze :D :D. Oj szkoda, szkoda chłopie.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

Adrianoforex pisze:Po tym co stało się na watku wuzy chyba czas opuścić forum na stałe. Szkoda, że ta przygoda trwała tak krótko, ale cóż. Życze wam powodzenia a przedstawicielowi brokera (wuza), który o tym zapomniał proponuję stosowanie SL i nie mamienie innych użytkowników. Mam w zanadrzu PW od wuzy o brokerze :D :D. Oj szkoda, szkoda chłopie.
hej weteran :mrgreen:
jak tam pielegniarki... :mrgreen:
a co tam sie stalo na tym watku, ze tak ujadasz... :mrgreen:
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Adrianoforex trochę nie kumam, dlaczego się zmywasz, kimkolwiek dostał coś tam za całokształt, zobacz sobie
co i gdzie wypisywał Wuzy dziennik to tylko wierzchołek góry lodowej.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Ale Adriano, sam stosujesz daleko oddalone SL, więc czemu tak piętnujesz Wuzę? I tak w sumie to nie bardzo rozumiem o co można być obrażonym w takiej sytuacji....

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Leonardo pisze:Adrianoforex trochę nie kumam, dlaczego się zmywasz, kimkolwiek dostał coś tam za całokształt, zobacz sobie
co i gdzie wypisywał Wuzy dziennik to tylko wierzchołek góry lodowej.
Ale jego krytyka była jak najbardziej słuszna. A wy na dniach sporo dowiecie się o ponoć "niezalenym" Wuzie. To mnie wkurzyło, że brokerzy robia takie przedsięwzięcia, aby podejść niewinne owieczki. Lepiej grac w otwarte karty i powiedzieć tak jestem IB tego i tego. Tutaj to robią, na comparic robia i to jest OK. ale to co ten kolega powyczyniał. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na dniach sie dowiecie i to nie ode mnie. :mrgreen: :mrgreen: Wuza masz pecha bo u twojego pracodawcy chyba jestem ważnym klientem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Adrianoforex pisze:Ale jego krytyka była jak najbardziej słuszna.
- awatar kogoś tam mu się nie podobał już wypisuje kilka postów
- Midasa SL on widział u Wuzy dużego i taki jest jedyny słuszny, papla o tym jak potłuczony chyba w kilkunastu postach
- Wuza jakąś wtopę zalicza ten też nonsensy wypisuje rób swoje bla bla, wówczas gdy powinien wnioski wyciągnąć przecież

Jak w grę zaczynają wchodzić większe pieniądze to i lot powinien być dobrany i stosunkowo niskie DD zachowane prawda?
Logo admirali na blogu to też żadna niespodzianka, jest tam i kumaci wiedzą o co chodzi.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Adrianoforex nie ma co się wkurzać. Wiesz ilu ja różnych "partyzantów" na tym forum zbanowałem :)
Nie unikniesz tego, trzeba tylko nabrać dystansu do tego co tu się dzieje.
Na tym forum leży gruba kasa którą tylko należy podnieść z ziemi i wielu próbuje.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Adriana nie wkurzyli forumowi partyzanci tylko dziwne zagrywki typu:
- hide
+ show
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrian pokaz mi prosze chociaz jednego posta w ktorym reklamuje brokera ? Latwo jest kogos oskarzyc samemu pozostajqc anonimowym.. chora jest dla mnie sytuacja w ktorej musze sie tlumaczyc z nieprawdziwych oskarzen. Jedyne co mnie laczy z AM to konto u tego brokera. To tak jakbym ja napisal ze jestes pracownikiem bos bo masz tam konto lub wrzucasz screeny z ich kalendarzem itp.

Zablokowany