teraz V trzeba by skleic, https://www.tradingview.com/x/yAye9hby/Nowy123 pisze:na USD PLN mamy prawdopodobnie koniec korekty zobaczymy
DayTrading: Wtorek 04.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.02.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
nie wiem moze i dojechac np 167 35 40 na razie by byla korekcyjna IV jesli wyjda by wyszl iwyzej 167 50 to co innego trzeba rysowac na razie IV by byla chyba w grzehighend pisze:rzeźnik - aż takie proste? a może zbyt proste by było prawdziwe....Nowy123 pisze:GBP CAD 1800 2 cel osiagnelismywspracie ta mtez mamy wiec
pod cos trzeba grac

Ropka ma szanse na taniej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dużo do powiedzenia w tej kwestii będzie jak zywkle miało sp500, jak podciągnie troche, to jest opcjaNowy123 pisze:nie wiem moze i dojechac np 167 35 40 na razie by byla korekcyjna IV jesli wyjda by wyszl iwyzej 167 50 to co innego trzeba rysowac na razie IV by byla chyba w grzehighend pisze:rzeźnik - aż takie proste? a może zbyt proste by było prawdziwe....Nowy123 pisze:GBP CAD 1800 2 cel osiagnelismywspracie ta mtez mamy wiec
pod cos trzeba grac
Jutro też jest dzień.
stawiam browara, ze dziś sp500 odbije na 1760-70, potem się zobaczy.pedro pisze: dużo do powiedzenia w tej kwestii będzie jak zywkle miało sp500, jak podciągnie troche, to jest opcja
postawiłem korekcyjną eLke na eur/aud od 1,5192 - ktoś tam gra?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wszystkim?highend pisze:stawiam browara?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dużo do powiedzenia w tej kwestii będzie jak zywkle miało sp500, jak podciągnie troche, to jest opcja[/quote]pedro pisze:nie wiem moze i dojechac np 167 35 40 na razie by byla korekcyjna IV jesli wyjda by wyszl iwyzej 167 50 to co innego trzeba rysowac na razie IV by byla chyba w grzeNowy123 pisze:rzeźnik - aż takie proste? a może zbyt proste by było prawdziwe....highend pisze:GBP CAD 1800 2 cel osiagnelismywspracie ta mtez mamy wiec
pod cos trzeba grac
tak USD JPY czy SP500 dzis jeszcze nie zrobi jakiej lagi w dol i dopiero jakas korekta teraz to by wygladalo na zygazk lub III na SP500 a III sa najdluzsze zobaczymy pozniej IV i ostanie zejscie V tak to wyglada na SP500
jesli to nie zwykla korekta ABC a cos wiecej
ja bym to nazwał "zaniżanie przed odpałem"pedro pisze:teraz V trzeba by skleic, https://www.tradingview.com/x/yAye9hby/Nowy123 pisze:na USD PLN mamy prawdopodobnie koniec korekty zobaczymy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
gold 3h, te długoterminowe LT, to mają przyciąganie : )... może dojsc do testu, cel okolice 1245-140 https://www.tradingview.com/x/5IhxEsPb/
Jutro też jest dzień.
-
- Gaduła
U mnie w tej chwili L na usd/pln myślę że już można wchodzić, oczywiście na krótko bo raczej tak obstawiam większość pozycji