DayTrading: Wtorek 04.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.02.2014
nie mam pomysłu na nic, na edek pewnie bedzie sie konsolidował, na kablu pewnie jakaś korekta, ale to się zobaczy po 10.30, kupował bym EJ i UJ, i sprzedawał nadal rope
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no to plecy musisz juz masować, bo będzie bolałorafmax pisze: ja tez, ja tez kupujetylko ze EG ...

CO tam mowili RBA zminilo zdanie czy to okazja do S ?????
moze teraz EJ sprzedawać?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
KURODA: BOJ CAN CONDUCT APPROPRIATE EXIT POLICY AS NEEDED. not what the market wanted to hear
ABE: NOT EASY TO CHANGE 'DEFLATIONARY MIND'. it's all the mind's fault. and the polar vortex. and bush
ABE: NOT EASY TO CHANGE 'DEFLATIONARY MIND'. it's all the mind's fault. and the polar vortex. and bush
kabel L
edek S
edek S
Tak myślę!
Tak myślę!
na to dziś czekałem:
kabel w górę teraz
usd/pln ostro w dół
eur/aud - lawina w dół (pisałem, że biorę Skę 2 dni temu
, urosło ciut dla zmyłki i bach....
kabel w górę teraz
usd/pln ostro w dół
eur/aud - lawina w dół (pisałem, że biorę Skę 2 dni temu

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
rzeznik oddech wezmie przynajmniej i zrobi nam $ rke korekcyjna
w koncu

pewnie urośnie, podobnie jak sp500 i spodziewam się dziś wzrostów na giełdzie w USA.pkubiu pisze:co taki słaby DAX jak jest popyt na risk on
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami