mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Witam,
Pytanko - czy wysyłają pita?
Tak, jak każdy polski dom maklerski. Do końca lutego zazwyczaj następuje wysyłka.underwood pisze:Witam,
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dawno nie zaglądałem na mForex - i tak jakoś dzisiaj w nocy postanowiłem sobie zerknąć. Wrzuciłem parę istotnych dla mnie linii i poziomów i zupełnie zaskoczyło mnie jedno : część nie ma pokrycia na wykresach.
Dokładnie mam na myśli różne dziwne nieścisłości na W1 np. brak luki z 15.09.2013 - parę minut zastanawiałem się skąd mi się wzięła tak duża strefa kiedy nic na wykresie nie widać.
Zszedłem do D1 i tam ładnie CLOSE 1.33027 z 13.09 - po czym na W1 świeczka chce mi wmówić, że się zamknęła po 1.33693. I ku mojemu zaskoczeniu - W1 uwzględnia niedzielną świeczkę jako zakończenie tygodnia a nie jego początek. Czy to normalne?
Dostałem prawie palpitacji myśląc że stosowałem złe oznaczenia we wczorajszych transakcjach - a to tylko wykres próbował mnie robić w konia.
PS. Strasznie dziwnie mieć idealne wykresy bez luk weekendowych O_o
Dokładnie mam na myśli różne dziwne nieścisłości na W1 np. brak luki z 15.09.2013 - parę minut zastanawiałem się skąd mi się wzięła tak duża strefa kiedy nic na wykresie nie widać.
Zszedłem do D1 i tam ładnie CLOSE 1.33027 z 13.09 - po czym na W1 świeczka chce mi wmówić, że się zamknęła po 1.33693. I ku mojemu zaskoczeniu - W1 uwzględnia niedzielną świeczkę jako zakończenie tygodnia a nie jego początek. Czy to normalne?
Dostałem prawie palpitacji myśląc że stosowałem złe oznaczenia we wczorajszych transakcjach - a to tylko wykres próbował mnie robić w konia.

PS. Strasznie dziwnie mieć idealne wykresy bez luk weekendowych O_o
Market action discounts everything
Czy mForex udostępnia już MT4 Build 604?
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
Po kim ale po mForexie nie spodziewałałbym się tego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a zapytałeś brokera skąd taka cena ? Czy najpierw poszedłeś na forum..zakopiec pisze:Po kim ale po mForexie nie spodziewałałbym się tego.
Bad tick. Zdarzają się wszędzie, nawet u najlepszych brokerów i często nie wynikają z ich winy ale z winy dostawców danych. Jeśli ucierpiałeś to reklamuj - na pewno będzie to rozpatrzone pozytywnie.
Co do najnowszej wersji MT4 - ona bodajże sama pobiera się z serwera MetaQuotes przy ponownej instalacji platformy.
Co do najnowszej wersji MT4 - ona bodajże sama pobiera się z serwera MetaQuotes przy ponownej instalacji platformy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Pytanie do grających na indeksach. Konkretnie interesuje mnie DAX. Jak wygląda w praktyce egzekucja zleceń. Mam na mysli rekwoty, poslizgi, czas realizacji.
- kaktus3000
- Gaduła
Tak, aktualizacja do tej wersji dokonała się u mnie w niedzielę o 22.55 u wszystkich brokerów z platformą MT4, również w mForexDanielFX pisze:Czy mForex udostępnia już MT4 Build 604?

bez Smart Orders się zaktualizowała, ale z BSO nadal jest 509
mowa jest milczeniem a srebro złotem