ja mam Skę wziętą od 3,11Krzymajster pisze: jaki zasieg eski na u/pln obstawiasz???
Dolar bedzie mocny w tym roku, ja bym uwazal akurat z Ta para bo noze jeszcze nawet z 20 figur podejsc do goryhighend pisze:ja mam Skę wziętą od 3,11Krzymajster pisze: jaki zasieg eski na u/pln obstawiasz???![]()
więc jakikolwiek mniejszy lub równy, ale skoro ktoś pisze o 2,99 - 3,00 to czemu nie![]()
swap dodatni jest - to może się i rok kisić pozycja, mi to ryba. Nauczyłem się nie działać pochopnie i nerwowo.
A najlepiej to grać na prawdziwej kasie tak samo jak na demo
coś w tym trochę jesthighend pisze:ja mam Skę wziętą od 3,11Krzymajster pisze: jaki zasieg eski na u/pln obstawiasz???![]()
więc jakikolwiek mniejszy lub równy, ale skoro ktoś pisze o 2,99 - 3,00 to czemu nie![]()
swap dodatni jest - to może się i rok kisić pozycja, mi to ryba. Nauczyłem się nie działać pochopnie i nerwowo.
A najlepiej to grać na prawdziwej kasie tak samo jak na demo
To był jednak szybki trejdTsunamiPL pisze:Wziąłem ejka po 137,600 sl 137,630. Jak mi nie zdejmią sl'a, to chciałbym to potrzymać do 145![]()
dokładnie, jest ryzyko - jest zabawa.lukpiasek pisze:coś w tym trochę jesthighend pisze:ja mam Skę wziętą od 3,11Krzymajster pisze: jaki zasieg eski na u/pln obstawiasz???![]()
A najlepiej to grać na prawdziwej kasie tak samo jak na democo do u/pln wyjście trwale powyżej 3.15-3.16 raczej będzie negować scenariusz spadkowy albo gdyby e/u nadal pchał się w dół więc póki co ostrożnie bo albo teraz jesteśmy na górce u/pln albo dopero w połowie drogi
przebite.... 1,63545pkubiu pisze:czyli co zmiana tredu na kablu czy nie przebiją 16360