DayTrading: Piątek 31.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 31.01.2014
kabel
dużo argumentów za L - tylko do jakiego poziomu???
-- Dodano: 02 lut 2014, 11:36 --
??????????
??????????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gdzie ty tu widzisz argumenty sebastian, bo ja widzę czysty wykres, plus jakieś gryzmołyBemowo1 pisze:kabel
??????????

To widzisz w takim razie gryzmoły a nie czysty wykreszeuss pisze:gdzie ty tu widzisz argumenty Sebastian, bo ja widzę czysty wykres, plus jakieś gryzmołyBemowo1 pisze:kabel
??????????
Z niższego int lepiej????
- i Twoja opdpwiedź -
"Nie mówić"
to nadal sa bazgroly seba i twoje zyczenia nie poparte faktami, brak argumentow analizy instrumentalnej, ktora obiektywnie wskazuje poziom przewartosciowania lub niedowartosciowania. rozumiesz ????Bemowo1 pisze:To widzisz w takim razie gryzmoły a nie czysty wykreszeuss pisze:gdzie ty tu widzisz argumenty Sebastian, bo ja widzę czysty wykres, plus jakieś gryzmołyBemowo1 pisze:kabel
??????????
- i Twoja opdpwiedź -
"Nie mówić"
to nadal sa bazgroly seba i twoje zyczenia nie poparte faktami, brak argumentow analizy instrumentalnej, ktora obiektywnie wskazuje poziom przewartosciowania lub niedowartosciowania. rozumiesz ????[/quote]zeuss pisze:
- i Twoja opdpwiedź -
"Nie mówić"
Arek, nie rozumiem pojęcia analizy instrumentalnej - moja odpowiedź - nie rozumiem
Bemowo1 Ty rzeczywiście przykładasz się do tych rysowanych fal Eliota zgodnie ze sztuką tzn. robisz niezbędne wyliczenia, zależności, przestrzegasz zasad itp.?Bemowo1 pisze:To widzisz w takim razie gryzmoły a nie czysty wykreszeuss pisze:gdzie ty tu widzisz argumenty Sebastian, bo ja widzę czysty wykres, plus jakieś gryzmołyBemowo1 pisze:kabel
??????????
- i Twoja opdpwiedź -
"Nie mówić"
Czy rysujesz tak na pałę ze swojego widzi mi się?
Staram się aby miało to sens i według znanych mi reguł. Natomiast eliott jak i pozostałe techniki AT nigdy nie są pewniakami ze 100% skutecznością. A dla mnie to jedyna technika, która pozwala prognozować ruch kilku fal do przodu.karnak pisze:
Bemowo1 Ty rzeczywiście przykładasz się do tych rysowanych fal Eliota zgodnie ze sztuką tzn. robisz niezbędne wyliczenia, zależności, przestrzegasz zasad itp.?
Czy rysujesz tak na pałę ze swojego widzi mi się?
02:00 CNY Wskaźnik PMI Manufacturing Chin 50,5 50,5 51,0
zgaodnie z oczekiwaniami wiec nie powinno byc tragedi na AUD USD ale coraz blizej strefy recesyjnej czyli ponizej 50 i gorzej niz poprzedniu
-- Dodano: ndz 02-02-2014, 13:22 --
23:30 AUD Wskaźnik Przemysłowy AIG 47,6
-- Dodano: ndz 02-02-2014, 13:27 --
ED bez zmian
zgaodnie z oczekiwaniami wiec nie powinno byc tragedi na AUD USD ale coraz blizej strefy recesyjnej czyli ponizej 50 i gorzej niz poprzedniu
-- Dodano: ndz 02-02-2014, 13:22 --
23:30 AUD Wskaźnik Przemysłowy AIG 47,6
-- Dodano: ndz 02-02-2014, 13:27 --
ED bez zmian
-
- Stały bywalec
witam szwagrowie!! wlasnie przed chwila zobaczylem wykres edka i reszty i moze mi ktos wytlumaczyc co sie stalo???? dzieki bogu ze nie zostawilem s na edku...
a gdzie zobaczyłeś ten wykres?Krzymajster pisze:witam szwagrowie!! wlasnie przed chwila zobaczylem wykres edka i reszty i moze mi ktos wytlumaczyc co sie stalo???? dzieki bogu ze nie zostawilem s na edku...