problem z instalacją MT4 na win7
Re: problem z instalacją MT4 na win7
Niestety brak mi pomysłu... Jeśli tak dzieje się z każdym MT4 różnych brokerów to sie poddaję...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ale jak może być ten sam błąd, skoro wcześniej odpalałeś plik setup.exe a teraz już gotowy terminal.exe ?underwood pisze:Hej
Nie pomogło skopiowanie z penka gotowej instalacji - jest ten sam błąd
Czyli terminal.exe też się nie odpala ? Czy skopiowałeś na pendrive tylko plik instalacyjny ?
Pokombinuj może tak jak tu: http://peb.pl/windows-7/759660-windows- ... zesta.html
może akurat...
Pozdrawiam
może akurat...
Pozdrawiam
Witam,
Odpalam terminal.exe i też dostaję komunikat "program przestał działać". Dodam,ze próbowałem uruchamiać i z penka i z twardziela-bez znaczenia.
Komputer nawet nie "chrząknie", od razu pojawia się błąd.
Komp ma 10 lat ale nie wiem czy meta trader ma aż tak kosmiczne wymagania
Odpalam terminal.exe i też dostaję komunikat "program przestał działać". Dodam,ze próbowałem uruchamiać i z penka i z twardziela-bez znaczenia.
Komputer nawet nie "chrząknie", od razu pojawia się błąd.
Komp ma 10 lat ale nie wiem czy meta trader ma aż tak kosmiczne wymagania
MT4 może i kosmicznych wymagań nie ma ale wszystko sugeruje, że to właśnie coś ze sprzętem się z nim gryzie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A więc tak. Próbowałem coś zmieniać z linku który podał kris ale zmieniło się tyle... że nie wyskakuje komunikat "program przestał działać" i w ogóle nic nie działa tzn. instalator.
Spróbowałem ściągnąć platformę od BRE Banku i o dziwo się zainstalowała i uruchomiła:)
Chyba będę skazany na mFOREX a marzyłem o Armadzie ehhh
Spróbowałem ściągnąć platformę od BRE Banku i o dziwo się zainstalowała i uruchomiła:)
To podmień sobie pliki serwerów .srv w folderze config na te z armady i powinno być ok, zalogujesz się do armady.underwood pisze:Spróbowałem ściągnąć platformę od BRE Banku i o dziwo się zainstalowała i uruchomiła:)
A w ustawieniach nie da się jakoś zmienić nazwy serwera? Każdy broker korzysta przecież z meta trader 4
underwood pisze:A więc tak. Próbowałem coś zmieniać z linku który podał kris ale zmieniło się tyle... że nie wyskakuje komunikat "program przestał działać" i w ogóle nic nie działa tzn. instalator.
Byłem przekonany, że już tego próbowałeśraposo pisze:...Dla pewności możesz spróbować z MT4 innego brokera...

Tak jak pisze Kris, możesz dodać pliki .srv lub wpisać ręcznie nazwę serwera Armady. Nie ma różnicy.
Dla kont rzeczywistych - Armada-Live
Dla dema Armada-DemoUK
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czyli generalnie mogę z dowolnego brokera korzystać mając zainstalowanego meta tradera od mBanku?
Nie ma tam żadnych blokad?
Nie ma tam żadnych blokad?