lepiej powiedz jak się na kabla zapatrujesz??? - bo mi czarami pachnie - na h4 klin - z którego może wyjdziemy jednak dołem - dzisiaj test tl miał miejsceeskowicz pisze:
Bemowo, bo kupujesz dołki a sprzedajesz szczyty, czy nie, pytanie skąd wiadomo, że to dołek jak na video Rafmax?
jest zajebiście możliwe przez Zeussa przewidzieć kurs np. spadku czy wzrostu o 300-400 pips ale w tym ruchu nastąpią ruchy w dwie strony i tak przekonujące, że jak ktoś nie wie skąd wynika główny ruch się pogłubi, teraz mamy właśnie taki podrzędny ruch na edku w górę
bedzie on tak przekonujący że wszyscy po weekendzie uwiezą w L na edku a faktycznie, kurs spadnie poniżej 1.34, poczekaj i zaobserwuj to zjawisko
DayTrading: Piątek 31.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 31.01.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Richard znowu siedzi w S i chcesz się dowiedzieć gdzie dojadą ?
Ja milczę. A żaba gdzie ?
powiem tak, nieważne co inwestuje ważny efekt, więc kabel nadal ma bardzo silne parcie wynikające z oscylatorów siły ruchu na S, więc lepiej jest kupić edka niż sprzedać lub kupić kabla, kabel podąży za edkiem w poniedziałek w góręBemowo1 pisze:lepiej powiedz jak się na kabla zapatrujesz??? - bo mi czarami pachnie - na h4 klin - z którego może wyjdziemy jednak dołem - dzisiaj test tl miał miejsceeskowicz pisze:
Bemowo, bo kupujesz dołki a sprzedajesz szczyty, czy nie, pytanie skąd wiadomo, że to dołek jak na video Rafmax?
jest zajebiście możliwe przez Zeussa przewidzieć kurs np. spadku czy wzrostu o 300-400 pips ale w tym ruchu nastąpią ruchy w dwie strony i tak przekonujące, że jak ktoś nie wie skąd wynika główny ruch się pogłubi, teraz mamy właśnie taki podrzędny ruch na edku w górę
bedzie on tak przekonujący że wszyscy po weekendzie uwiezą w L na edku a faktycznie, kurs spadnie poniżej 1.34, poczekaj i zaobserwuj to zjawisko
wiecej nie napisze, bo to nie jest takie proste i rozkład jazdy tramwajów
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, 18:39 przez eskowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Riczard głupi nie jest i na pewno pomożemuezzin pisze:Richard znowu siedzi w S i chcesz się dowiedzieć gdzie dojadą ?
-- Dodano: 31 sty 2014, 19:43 --
Marmaj
to dla Ciebie min. innymi
http://codebase.mql4.com/4662
Rysiu, napisz jeszcze że korekta bedzie z okolic 1.3320.
A tam pieprzyć EU
USD/CAD pieknie leci i z chmur i H4 a to już poezja....
Hej tam ...po piwku....
http://www.mql5.com/en/charts/1386654/u ... -of?bind=1
A tam pieprzyć EU
USD/CAD pieknie leci i z chmur i H4 a to już poezja....

Hej tam ...po piwku....
http://www.mql5.com/en/charts/1386654/u ... -of?bind=1
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, 18:50 przez muezzin, łącznie zmieniany 2 razy.
Edziu bez zmian okolice 1.34 - 34, 30 pasuje puknac
powiem tak, nieważne co inwestuje ważny efekt, więc kabel nadal ma bardzo silne parcie wynikające z oscylatorów siły ruchu na S, więc lepiej jest kupić edka niż sprzedać lub kupić kabla, kabel podąży za edkiem w poniedziałek w górę
wiecej nie napisze, bo to nie jest takie proste i rozkład jazdy tramwajów[/quote]
Dobre i tyle
kabel jest (był) bardziej ruchawy od edka stąd moje zapytanie
wiecej nie napisze, bo to nie jest takie proste i rozkład jazdy tramwajów[/quote]
Dobre i tyle

kabel jest (był) bardziej ruchawy od edka stąd moje zapytanie
chłopcze powiem tak, że nikt zbanowany tu ponad rok nie osiągnął tego żeby osoba zalogowana od twojego czasu wiedziała o kogo chodzi, więc lepiej dla twojego dobra się mnie posłuchaj, twój poziom będzie trochę później, najpierw powyżej 1.36muezzin pisze:Rysiu, napisz jeszcze że korekta bedzie z okolic 1.3320.
Richard może mieć racje... decyzje które mogą zapaść w weekend mogą osłabić dolara a na tym skorzysta euro i 1,36 możliwy, lecz wiele musi sie zdarzyć a patrząc na dane usd i słabe dane eur to prognoza marnie wygląda..
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
SIC!eskowicz pisze:chłopcze powiem tak, że nikt zbanowany tu ponad rok nie osiągnął tego żeby osoba zalogowana od twojego czasu wiedziała o kogo chodzi, więc lepiej dla twojego dobra się mnie posłuchaj, twój poziom będzie trochę później, najpierw powyżej 1.36muezzin pisze:Rysiu, napisz jeszcze że korekta bedzie z okolic 1.3320.
Lecimy na 1.3630 po chłopców z oandy ???
Zlecenie jest zrealizowane. Czekam... jak j.bany sęp.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, 19:01 przez muezzin, łącznie zmieniany 1 raz.