DayTrading: Piątek 31.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 31.01.2014
???????????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
może to być że źle wyznaczone kanały i średnie nic nie oznaczają w przewidywaniu ceny na instrumencieBemowo1 pisze:???????????
http://www.zerohedge.com/news/2014-01-3 ... nside-week
jeszcze sie KRACH nie zaczal a tu juz odbieraja sobie zycie
pewnie juz wyprzedza fakty 
jeszcze sie KRACH nie zaczal a tu juz odbieraja sobie zycie

psxor pisze:Pisalem o edku jeszcze wczoraj i przed wczoraj, tsunamiPL depo trzyma na Twoich eLkach? Trend na d1 jest spadkowy na edku i przebilismy lt wzrostowe na tygodniowce, tersz korekta i lecimy dalej w dol, tyle odemnie. Pzdr czarodzieje
popieram.

usd/pln nie idzie zamknąć pozycji bo jak leci na dół do broker zwiększył spread..... z 24 na 91.... 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wczorajszy rys usdcad wybili fałszywie 30p , wybicie wisiało w powietrzu bo spadać nie chcieli , wczoraj 34p przytuliłem ale to trwało długo, dzisiejsza zmiennosc juz lepsza
i jak to widac na weekly
i jak to widac na weekly
Bemowo, bo kupujesz dołki a sprzedajesz szczyty, czy nie, pytanie skąd wiadomo, że to dołek jak na video Rafmax?radeknl pisze:psxor pisze:Pisalem o edku jeszcze wczoraj i przed wczoraj, tsunamiPL depo trzyma na Twoich eLkach? Trend na d1 jest spadkowy na edku i przebilismy lt wzrostowe na tygodniowce, tersz korekta i lecimy dalej w dol, tyle odemnie. Pzdr czarodzieje
popieram.
jest zajebiście możliwe przez Zeussa przewidzieć kurs np. spadku czy wzrostu o 300-400 pips ale w tym ruchu nastąpią ruchy w dwie strony i tak przekonujące, że jak ktoś nie wie skąd wynika główny ruch się pogłubi, teraz mamy właśnie taki podrzędny ruch na edku w górę
bedzie on tak przekonujący że wszyscy po weekendzie uwiezą w L na edku a faktycznie, kurs spadnie poniżej 1.34, poczekaj i zaobserwuj to zjawisko
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, 18:30 przez eskowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
Jest sygnał kupna (M30) EUR/USD
Drabinki gotujemy w okolicy 1.3455...
Grajdół dziękuję. Jetseście wielcy koledzy od HFT. Zniszczyliście kilku systemowców i wystawili ich na pośmwiewisko całego internetu.
O to biega gdy system L odwaraca się na S poniżej 2295 !
Srać na taki system.
Ale, ale ja dzięki tym systemom zarabiam więc płaćcie kasę i wspierajcie.
Grajdół dziękuję. Jetseście wielcy koledzy od HFT. Zniszczyliście kilku systemowców i wystawili ich na pośmwiewisko całego internetu.
Srać na taki system.
Damian77 pisze:wczorajszy rys usdcad wybili fałszywie 30p , wybicie wisiało w powietrzu bo spadać nie chcieli , wczoraj 34p przytuliłem ale to trwało długo, dzisiejsza zmiennosc juz lepsza
i jak to widac na weekly
pokarani zostali tez na GB P CAD

ile mozna bic w sufit 18560
tez o ytyp pisalem
może coś wiecej napiszesz a nie tak skrótami myślowymimuezzin pisze:Jest sygnał kupna (M30) EUR/USD
Srać na taki system.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem