slabo co do EDKA ale zobaczymy c ozrobina na 550Bemowo1 pisze:Te spadki zupełnie nie adekwatne do wczorajszego info (edek) - porównując do ostatnich wzrostówNowy123 pisze:AUD superKANGUREK jedzie
![]()
EDEK tez
DayTrading: Czwartek 30.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 30.01.2014
zamykają pozycję przed nowym miesiącem 
od lutego zaczynamy na nowo zabawę ;-)

od lutego zaczynamy na nowo zabawę ;-)
Dużo czasu mu nie zostało na to bujanie do końca miesiąca.Bemowo1 pisze:zrealizował wyjście z trójkąda dojechał do wsparcia i teraz do końca miesiąca będzie się bujał w te i na zad z przewagą zaduKrzymajster pisze:co z kablem???

Też tak uważam, - w poniedziałek otwieramy notowania - robimy knot dla świecy miesięcznej i zjazdepa1 pisze:Dużo czasu mu nie zostało na to bujanie do końca miesiąca.Bemowo1 pisze:zrealizował wyjście z trójkąda dojechał do wsparcia i teraz do końca miesiąca będzie się bujał w te i na zad z przewagą zaduKrzymajster pisze:co z kablem???
-
- Fanatyk
cześćBemowo1 pisze:wygląda na spadki - wyszliśmy z kanału wzrostowego i powróciliśmy do spadkowego.....highend pisze:Jak dalej widzicie złoto?
Spadło na 1237 zgodnie z przewidywaniami.... I niby rośnie, ale na duży wzrost do 1300 to mi to nie wyglada...
dla mnie wyszli z klina
edek przybliżony scenariusz ... spadamy
3 nie twierdzę, że się zakończyła - pootwieranych kilkanaście układów, które trzeba będzie podomykać
skali kolejnych fal nie uwzględniłem
3 nie twierdzę, że się zakończyła - pootwieranych kilkanaście układów, które trzeba będzie podomykać
skali kolejnych fal nie uwzględniłem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Siema siema - skupiłem się na ASI ale kurde za chiny nie mogę tego ugryźć
Samemu chyba nie da rady napisać algorytmu bez miesięcy nauki MQL 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Nie ma sensu uczyć się MQL - należy znależć "kopyto" i do niego wklejać wskaźniki. Dla ułatwienia powiem, że MACD i stochastyczny sobie odpuść (nie znalazłem automatu który zarabia na podstawie tych indicatorów). Jedynie średnie i RSI mają sensyeahman pisze:Siema siema - skupiłem się na ASI ale kurde za chiny nie mogę tego ugryźćSamemu chyba nie da rady napisać algorytmu bez miesięcy nauki MQL
A jak masz koncepcję na EA, to zgłoś się do jegomościa o ksywie "GRUCHA"
Akurat rogaskiemu za ostatnie 2-mce to powines czyscic buty pacaniepsxor pisze:TsunamiPL jaka prognoza dla edka? Bo na Twojej wczorajszej i dzisiejszej niezle zarobilem, dziekiTsunamiPL jest jak Rogalski, jak mowi 1.40 to trzeba sie nastawiac na 1.33