Tomasz196407 pisze:
..
nie zaden sl 1285 tylko 1280 pisałem
z jednym tu u Was sie zgodze że rzeczywiście obstawiacie bynajmniej złoto,
macie tu specjalist to prorokujcie
normalnie magik jak dobrze pójdzie i usa wróci do wzrostów to ten zjazd może dopiero sie skonczyć po 1050$ albo i nawet 999$
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
zapewne niedługo pojawi się znowu interwencja banku turcji i pourywa łapki niektórym, akurat z podobnego poziomu była ostatnia[/quote]
Wątpię w tą "niedługo się pojawi" - przynajmniej ja na miejscu kebabów bym siedział cicho, patrzył najpierw co się dzieje, a resztę amunicji trzymał w razie gorszej godziny. [/quote]
o flaszkę ? ja na miejscu kebabów ładował bym z armaty co by spekulantów troszkę przyciąć [/quote
Przepraszam Waszmościa, ale nawet o minilota z brokerem o kebaba się nie zakładam, ale o flaszkę....hmmm....ale primo - jaką flaszkę? a secundo - czyli że co Waść sugerujesz ? Interwencję kebabów w tym tygodniu ??
a jak by zamiast drukować, ściągnąć trochę kasy z rynku, tego się nikt nie spodziewa, wtedy by wszytkim SL trzasnoł, potem tą kasę bym wrzucił z powrotem na rynek + te dodrukowane co sie drukowały podczas sciagania, ale na rynek mam na mysli każdemu na konto, niech sobie za to nakupują butów mieszkań czy innych, a nie tylko spekulantów dorabiać, tak by przynajmniej, być może i popyt wewnętrzny powstał...może to beyły by lepsze od balona na indexach
i co z tego ze kebaby by były po 15 złotych, bo ja i tak wole pierogi
jedno jest pewne, jak będzie kolejna interwencja, to na pewno dowiecie się o tym ostatni
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, 13:32 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
majster, na razie nic na to nie wskazuje, realizacji z rana większej nie było, wiec raczej mogą sie pogłebić spadki... poczekamy na dane z USA.
poza tym sytuacja na edku jest nie kalarowna, nie wiem którego kanału wzrostowego sie trzymać, wiem ze jest jeden spadkowo- korekcyjny, ale jak na moje do 1,34 jest sporo zasieków, odbicie i wybicie w góre z przełamaniem dwuch szczytów powinna nastąpić powyżej 1,325... ale narzie jest 14.oo i tzreba czekać ma dane... a jak na dane zareguję gruba kasa, co zwiększym im się PKB, to będą szybciej QEND widzieli, a jak nie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.