a po co? niski kurs był potrzebny tylko na koniec roku...grz3siek pisze:tez się zastanawiam czemu nie zrobią małej interwencji.Marcin30 pisze:A co z EUR/PLN - pozwolą na osłabienie PLN czy jesnad BGK zadziała?
DayTrading: Czwartek 30.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 30.01.2014
grz3siek pisze:tez się zastanawiam czemu nie zrobią małej interwencji.Marcin30 pisze:A co z EUR/PLN - pozwolą na osłabienie PLN czy jesnad BGK zadziała?
-- Dodano: czw 30-01-2014, 10:39 --
Złotówka sie skorelowala z ZAR ;| ?

początek roku jest, więc nikomu nie potrzebne teraz wymienianie : )

-- Dodano: 30 sty 2014, 11:43 --
po średniorocznej liczony jest dług, a nie na koniec roku kurs. .. . .rafmax pisze:a po co? niski kurs był potrzebny tylko na koniec roku...grz3siek pisze:tez się zastanawiam czemu nie zrobią małej interwencji.Marcin30 pisze:A co z EUR/PLN - pozwolą na osłabienie PLN czy jesnad BGK zadziała?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- uciekinier
- Pasjonat

Poczekaj jeszcze. Ja mam L na PLNku jak dojdą do 4,3 to zadzwonie do Marka Belki zagadam z chłopiną żeby interweniował bo moje tp właśnie się zrealizowałoMarcin30 pisze:A co z EUR/PLN - pozwolą na osłabienie PLN czy jesnad BGK zadziała?

A tak serio to 4,3 powinno być PLN my w jednym koszyku z Turasami, Mexykami i innymi zadupiami świata.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
klin zwyżkujący: https://www.tradingview.com/x/f5QF2oVS/BoosTone pisze:Proszę bardzopedro pisze:pokaz to na wykresie, wg mnie, idzie w dół, wg takiego ukladu... https://www.tradingview.com/x/96OLhyem/BoosTone pisze:Na kabelku siedzicie teraz na S ? Duży ma potencjał do spadków ? Nie szykuje się teraz czasem odbicie jako fala 3 podfali 3 ? ;D
http://analizy.investio.pl/analiza-tech ... nizkujacy/

Jutro też jest dzień.
Fakt, zapomniałem ze to sie zmieniło z tym przeliczaniem. Dzieki za zwrocenie uwagi pedro 

pedro jaki jest potencjał na spadki ? wielkość formacji klina ?
W rejon 1.6242 ?
W rejon 1.6242 ?
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, 10:56 przez BoosTone, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Wczoraj wieczorem pisałem - gramy przeciw forintowi !!
Post29 sty 2014, 22:14
Najlepszy jest jeden z komentarzy pod prognozami independtrasera z tym linkiem :
http://research.stlouisfed.org/fred2/graph/?g=8ZX
-- Dodano: 29 sty 2014, 22:43 --
Jeszcze zależy od tego pmi z chin, ale jutro od rana myślę zagrać przeciw forintowi.
myślę L usdhuf
Post29 sty 2014, 22:14
Najlepszy jest jeden z komentarzy pod prognozami independtrasera z tym linkiem :
http://research.stlouisfed.org/fred2/graph/?g=8ZX
-- Dodano: 29 sty 2014, 22:43 --
Jeszcze zależy od tego pmi z chin, ale jutro od rana myślę zagrać przeciw forintowi.

myślę L usdhuf
Miód kupuj tylko Polski.
spokorafmax pisze:Fakt, zapomniałem ze to sie zmieniło z tym przeliczaniem. Dzieki za zwrocenie uwagi pedro

Jutro też jest dzień.
- Kazimierz S
- Pasjonat
chfpln opór 3.48, usdpln opór 3.13 - górne bandy kanałów
Dzisiaj to forint jest barometrem dnia.
Ciekawe jaką minę miałby Tusek gdyby spekuła wzięła raz złotówkę na cel
Dzisiaj to forint jest barometrem dnia.
Ciekawe jaką minę miałby Tusek gdyby spekuła wzięła raz złotówkę na cel

Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, 11:02 przez Kazimierz S, łącznie zmieniany 1 raz.
Miód kupuj tylko Polski.
- harymilloki
- Maniak
kiwi panowie tak jak mówiłem .... kupować!!!
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"