to juz wplyw FEDU i USD i spadajacych indeksowdavor5 pisze:czemu kiwi sie oslabia skoro stopy pozostaly bez zmian?
DayTrading: Środa 29.01.2014
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
Damian77 pisze: na sp500 jest coś bardzo brzydkiego, ale nie mam statystyki jak u nich to działa, jak zadziała ...
i się właśnie realizuje to co 9h temu przyppuszczałem - więc statystykę już mam

Zamknięte L na BE na edku.
Lepiej odpuścić, bo będzie bujanie 1,3640-1,3660.
Lepiej odpuścić, bo będzie bujanie 1,3640-1,3660.
Nowy123 pisze:to juz wplyw FEDU i USD i spadajacych indeksowdavor5 pisze:czemu kiwi sie oslabia skoro stopy pozostaly bez zmian?
LT na h4.
LIRA znowu traci 
najwiekszy spokoj to chyba na CAD tam proponuje sie przygladac tej parze GBP CAD na D1 co wyrysowali podalem analize
co by mogli wykrecic
teraz uspokojenie zamkniecie SP500 przy minimach
i czekanie na DANE Z CHIN

najwiekszy spokoj to chyba na CAD tam proponuje sie przygladac tej parze GBP CAD na D1 co wyrysowali podalem analize

teraz uspokojenie zamkniecie SP500 przy minimach
i czekanie na DANE Z CHIN

Ciekawe dane będą jutro.
Wcześniejsze dane z Europy takie sobie.
Z tego co widzę w USA wzrosło bezrobocie i spadek PKB za IV kw. i spadek domów. Kiepskie mają te dane.
Znowu może być jazda góra > dół lub dół > góra.
Wcześniejsze dane z Europy takie sobie.
Z tego co widzę w USA wzrosło bezrobocie i spadek PKB za IV kw. i spadek domów. Kiepskie mają te dane.
Znowu może być jazda góra > dół lub dół > góra.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Czyli co sie wg Ciebie realizuje? Można jaśniej?Damian77 pisze:Damian77 pisze: na sp500 jest coś bardzo brzydkiego, ale nie mam statystyki jak u nich to działa, jak zadziała ...
i się właśnie realizuje to co 9h temu przyppuszczałem - więc statystykę już mam
Ja tam wole aby sp500 leciał w gore;)
Aktualnie.... Choć potem mi wszystko jedno
Taki Apple wczoraj zwala na $500. Dziś sp500 latał góra dół, a oni bronili tego poziomu....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Kazimierz S
- Pasjonat
Podciągają trochę dow na kasowym. Nasdaq bez ruchu minima na fixingu.
Miód kupuj tylko Polski.
Niezły niezły dokładnie o tym pisał w dziale rynki wschodzącelukpiasek pisze:niezły SF pod tym linkiemcugan pisze:Poczytajcie sobie są tego 3 części
http://independenttrader.pl/178,prognoz ... _lata.html
a tu CYTATAby przeciwdziałać formowaniu się bloku antydolarowego USA poprzez kartel może doprowadzić do ataku finansowego na w/w kraje. Nagłe wycofanie kapitału z rynku akcji oraz konwersja lokalnej waluty na USD czy Euro doprowadzi do paniki na giełdzie, załamania się kursu waluty i eksplozji kosztów obsługi długu zagranicznego. Jeżeli sytuację nakręcą media to zatrzymanie akcji kredytowej szybko zdestabilizuje gospodarkę oraz sparaliżuje rząd na co najmniej kilka miesięcy.ale ma gość wyobraźnie albo siedzi w L na edku po 1.59 i liczy na armagedon
![]()
![]()
![]()
patrzmy poniżej
http://wpolityce.pl/wydarzenia/72905-na ... ych-lat-90
Co ciekawe skutki mogą być takie jak 2008
Skutki poniżej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 21:58 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Takie artykuły przypominają mi artykuły o już teraz spadającym wielkim meteorycie na interii. Pominę kwestię, że niektórzy mają kryzys przez całe swoje życie. Mam kumpla w pracy, który w byle pierdołce doszukuje się teorii spiskowych i tak od 7 lat jak go znamcugan pisze:lukpiasek pisze:cugan pisze:Poczytajcie sobie są tego 3 części

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.