Nie, kebaba nie ruszyłem od wczoraj, malutka eska na ZAR tylko ;-) a depozyt mi HUF zabral ;/uciekinier pisze:Eeee... Grzesiu 600 u mnie margin level 2525 % . Jak grasz na kebabie to 600 % to mało trochęgrz3siek pisze:Moze zróbmy na forum taka tradycje ze kto wyczyści konto, i to udowodni, dostaje z puli składkowej litra whisky
uprzedzając pytanie - margin level 600%![]()
DayTrading: Środa 29.01.2014
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
Grzegorz
po dzisiejszym dniu jutro widze mocne wzrosty wig20 kierunek 2700 w kilka tygodnimuezzin pisze:Grajdół tym razem na 2305.
Normalnie cycki opadają, a nie można 2295 i zakończyć zabawę w spadki.
Te automaty HFT mogą i nabawić niestrawności.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 16:08 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nowy123 czy Twoim zdaniem u jankesów był własnie tzw "spring" ?
Sorry nie ten załącznik,
Sorry nie ten załącznik,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 16:12 przez muezzin, łącznie zmieniany 2 razy.
rafmax pisze:kurde, poodsniezałem wracam i patrze a juz wrócili tam gdzie byli chociazby na EU
za szybko za szybko... taki powrót to miałbyc o 20 tylko ze w 3 sekundy
troche to3zrujnowało moja koncepcje, ale moze bedzie jeszcze jeden zjazd wiec oczekujace na 1,3560 stoi dalej
trzba bylo S odnowic jak pisalem przy 670 na eda ze na U J linia znow u dolna ztrzymaa a i SP500 wna wspraciu na arazie broniany

ja kwybija trudno zawsze to klika pisow do przodu

Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 16:11 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja oczywiscie odnowilem na 68, sl 10 pipkow wyzej, i kabla na 70 zlapalem, 10 pipkow wyzej SL, czekam co sie wydarzyNowy123 pisze:rafmax pisze:kurde, poodsniezałem wracam i patrze a juz wrócili tam gdzie byli chociazby na EU
troche to3zrujnowało moja koncepcje, ale moze bedzie jeszcze jeden zjazd wiec oczekujace na 1,3560 stoi dalej
trzba bylo S odnowic jak pisalem przy 670 na eda ze na U J linia znow u dolna ztrzymaa a i SP500 wna wspraciu na arazie bronianySL na zysk zabezpieczony i czekamy do FEDU
kolejne promo na edwardzie pod L 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- uciekinier
- Pasjonat
grz3siek pisze:Nie, kebaba nie ruszyłem od wczoraj, malutka eska na ZAR tylko ;-) a depozyt mi HUF zabral ;/uciekinier pisze:Eeee... Grzesiu 600 u mnie margin level 2525 % . Jak grasz na kebabie to 600 % to mało trochęgrz3siek pisze:Moze zróbmy na forum taka tradycje ze kto wyczyści konto, i to udowodni, dostaje z puli składkowej litra whisky
uprzedzając pytanie - margin level 600%![]()
Co do HUF to tam prezes banku centralnego Węgier coś powiedział i HUF się posypał . Pisali na stooq.pl
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
psxor pisze:Ja oczywiscie odnowilem na 68, sl 10 pipkow wyzej, i kabla na 70 zlapalem, 10 pipkow wyzej SL, czekam co sie wydarzyNowy123 pisze:rafmax pisze:kurde, poodsniezałem wracam i patrze a juz wrócili tam gdzie byli chociazby na EU
trzba bylo S odnowic jak pisalem przy 670 na eda ze na U J linia znow u dolna ztrzymaa a i SP500 wna wspraciu na arazie bronianySL na zysk zabezpieczony i czekamy do FEDU
to spoko SL na BR lub na maly zysk wraz jak by jeszcze zaczeli krecic pod zamkniecie UE

Ja preferuje promo pod S ty pod L, generalnie zarabiamy tyle samo, pytanie kogo przewiezie o 20, i S i L dobre, fajnie jak ktos gra i pod S i pod L jednoczesnie, natomiast ciekawe w ktora strone bedzie wystrzal, ja uwazam ze na poludnie, dlatego preferuje S*pedro pisze:kolejne promo na edwardzie pod L
nie wiemmuezzin pisze:Nowy123 czy Twoim zdaniem u jankesów był własnie tzw "spring" ?
dla mnie jesli wybja 1770 i zamkna d1 nisko to cel 1700 okolice zamkniecie D1 nad ostanimi swieczkami dwoma dalo by szanse na zabek wyzej pierwszy opor polowa swiecy z PIATKU zeszlego co zrobili -2 na niej