DayTrading: Środa 29.01.2014
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
Widzielismy, petarda jak na 4 lipca.
Ciekawe czy banki centralne RPA, Turcji, Indii, Mexyku, Argentyny i Chile dzwonią do Bena ;|
Ciekawe czy banki centralne RPA, Turcji, Indii, Mexyku, Argentyny i Chile dzwonią do Bena ;|
Grzegorz
czyli jestesmy po dwóch stronach barykadyNowy123 pisze:pedro pisze:@Nowy - jak widzisz sp500 dzisiaj?ja nie ukrywam, ze okolice 1820
jak przejda 1770 cel mozliwy 1700 okolice

któryś z nas będzie miał racje : ) ... piwo by się pod tą racje wypiło ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
U J dal czego pisze oze sa w ciekwym miejscu przy lini dolnej
jak by dniowke zamkneli w tym trokacie to by bylo ok na razie jak widac RISK OFF zobaczymy co na FEDZIE WYMODZA
jak by dniowke zamkneli w tym trokacie to by bylo ok na razie jak widac RISK OFF zobaczymy co na FEDZIE WYMODZA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moze zróbmy na forum taka tradycje ze kto wyczyści konto, i to udowodni, dostaje z puli składkowej litra whisky 
uprzedzając pytanie - margin level 600%

Grzegorz
"Poszukiwania schronienia przez kapitał trwają w najlepsze i oczywiście nie omijają rynku długu, gdzie w takich chwilach zwykle cenione są papiery amerykańskie, niemieckie, czy brytyjskie. Jeśli przejrzeć wykresy rentowności, to ciekawie prezentuje się wykres 10-letnich obligacji Niemiec."Rentowności testuje tam właśnie minima z ostatnich dni, które wypadają w rejonie dołka z końcówki października. Technicy od razu zauważą, że opuszczenie zmienności z ostatnich dni dołem otworzy drogę do rozwinięcia kolejnej fali spadku rentowności.
- uciekinier
- Pasjonat
Eeee... Grzesiu 600 u mnie margin level 2525 % . Jak grasz na kebabie to 600 % to mało trochęgrz3siek pisze:Moze zróbmy na forum taka tradycje ze kto wyczyści konto, i to udowodni, dostaje z puli składkowej litra whisky

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
kurde, poodsniezałem wracam i patrze a juz wrócili tam gdzie byli chociazby na EU
za szybko za szybko... taki powrót to miałbyc o 20 tylko ze w 3 sekundy
troche to3zrujnowało moja koncepcje, ale moze bedzie jeszcze jeden zjazd wiec oczekujace na 1,3560 stoi dalej
za szybko za szybko... taki powrót to miałbyc o 20 tylko ze w 3 sekundy

troche to3zrujnowało moja koncepcje, ale moze bedzie jeszcze jeden zjazd wiec oczekujace na 1,3560 stoi dalej

a ja na dziś obstawiam u/pln powrót do okolic 2.99 i złoto spadek do 1220, pln wchodze już a złotko może jakieś oczekujące zlecenie przy 1280 albo może z ręki jak jeszcze podejdą pod ostatni szczyt 

Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 16:03 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Grajdół tym razem na 2305.
Normalnie cycki opadają, a nie można 2295 i zakończyć zabawę w spadki.
Te automaty HFT mogą i nabawić niestrawności.
Normalnie cycki opadają, a nie można 2295 i zakończyć zabawę w spadki.
Te automaty HFT mogą i nabawić niestrawności.
tez 1220 widze na goldzie,lukpiasek pisze:a ja na dziś obstawiam u/pln powrót do okolic 2.99 i złoto spadek do 1220 pln wchodze już a złotko może jakieś oczekujące zlecenie przy 1280 albo może z ręki jak jeszcze podejdą pod ostatni szczyt

Jutro też jest dzień.