problem z instalacją MT4 na win7
problem z instalacją MT4 na win7
Witam ciepło wszystkich,
Na wstępie zaznaczę, że jestem początkujący i dopiero chciałbym zacząć inwestować. Jednak stoi przede mną problem w postaci niemożności zainstalowania MT4. Otóż po uruchomieniu pliku instalacyjnego po kilku sekundach system wypluwa komunikat "Program przestał działać" (załączam print screen). Dzieje się to niezależnie od źródła ściągnięcia aplikacji (strona producenta, Armada, Admiral, etc). Dodam, że to samo jest z MT5. Próbowałem już uruchamiać w trybie zgodności z innymi systemami ale również to nie pomogło.
Ktoś może mi pomóc bo chciałbym potrenować na demku.
Pozdrawiam serdecznie
Na wstępie zaznaczę, że jestem początkujący i dopiero chciałbym zacząć inwestować. Jednak stoi przede mną problem w postaci niemożności zainstalowania MT4. Otóż po uruchomieniu pliku instalacyjnego po kilku sekundach system wypluwa komunikat "Program przestał działać" (załączam print screen). Dzieje się to niezależnie od źródła ściągnięcia aplikacji (strona producenta, Armada, Admiral, etc). Dodam, że to samo jest z MT5. Próbowałem już uruchamiać w trybie zgodności z innymi systemami ale również to nie pomogło.
Ktoś może mi pomóc bo chciałbym potrenować na demku.
Pozdrawiam serdecznie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: problem z instalacją MT4 na win7
Witaj,
Mi to wygląda na problem z samym systemem operacyjnym... Przeładowany, zaśmiecony czy też zwyczajnie rejestry już nie wyrabiają... Kiedy ostatnio reinstalowałeś system? Może warto o tym pomyśleć... Dla pewności możesz spróbować z MT4 innego brokera, uruchomić plik z uprawnieniami administratora itd. itp. ale wątpię żeby to pomogło...
Mi to wygląda na problem z samym systemem operacyjnym... Przeładowany, zaśmiecony czy też zwyczajnie rejestry już nie wyrabiają... Kiedy ostatnio reinstalowałeś system? Może warto o tym pomyśleć... Dla pewności możesz spróbować z MT4 innego brokera, uruchomić plik z uprawnieniami administratora itd. itp. ale wątpię żeby to pomogło...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Winda świeżo instalowana. Na XP miałem to samo. Czyżby problem sprzętowy? Ewentualnie jaką mam alternatywę od MT4?
Może tak być... Niestety nie wiem co innego mogłoby być przyczyną. Może spróbuj zainstalować MT4 na innym komputerze, następnie skopiować folder na pendrive i z niego ją uruchamiać? Powinno działać
.
Alternatywy? Co by nie było, MT4 jest najbardziej popularną platformą więc tak czy inaczej wg mnie lepiej od niej zacząć.
Daj znać czy podziałało.

Alternatywy? Co by nie było, MT4 jest najbardziej popularną platformą więc tak czy inaczej wg mnie lepiej od niej zacząć.
Daj znać czy podziałało.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Też tak myślę, że nie ma sensowniejszej platformy. Spróbuję skopiować na penka, tak jak mówisz Raposo. Dziwny problem...
Spróbuj zainstalować jako administrator. Może tu jest pies pogrzebany.
Już to wcześniej sugerowałem ale wątpię, aby to pomogło - wtedy byłby komunikat o braku uprawnień...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Próbowałem z uprawnieniami administratora ale nic z tego. A co z platformami działającymi w przeglądarkach? Czy są warte zachodu?
http://forex-nawigator.biz/forum/web-pl ... 24565.html
Na ogół reszta platform Web ma bardzo ograniczoną funckjonalność i służy jako platforma zapasowa, podczas, gdy nie możemy zainstalować normalnej lub coś z nią nie halo.
Na ogół reszta platform Web ma bardzo ograniczoną funckjonalność i służy jako platforma zapasowa, podczas, gdy nie możemy zainstalować normalnej lub coś z nią nie halo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Hej
Nie pomogło skopiowanie z penka gotowej instalacji - jest ten sam błąd
Nie pomogło skopiowanie z penka gotowej instalacji - jest ten sam błąd