DayTrading: Środa 29.01.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
1.35 - wieczorem.
Jeżeli Benek ma jeszcze coś do powiedzenia, to zrobi cięcie o dyche by w razie późniejszej zwały dolara nie być oskarżany o wszystko. Będzie miał alibi. Poza tym us10y fajnie na wykresie mogą rentowności wrócić do oporu 3%, a eu do wsparcia 1.33 przed marcowym posiedzeniem Jeleń - która będzie dopiero musiała wszystko wziąć na siebie.
Jeżeli Benek ma jeszcze coś do powiedzenia, to zrobi cięcie o dyche by w razie późniejszej zwały dolara nie być oskarżany o wszystko. Będzie miał alibi. Poza tym us10y fajnie na wykresie mogą rentowności wrócić do oporu 3%, a eu do wsparcia 1.33 przed marcowym posiedzeniem Jeleń - która będzie dopiero musiała wszystko wziąć na siebie.
Miód kupuj tylko Polski.
jak obetnie QE to to 1,35 zobaczysz jak świnia niebo...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
rafmax pisze:Kto jak typuje EU dzis o 22?
ja 1,39
podobnie, mam już tam TP ustawione.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Dla mnie dziś też wzrosty na EU po Benie, ale... martwi mnie że wy też tak myślicie bo jak wiadomo większość się myli ;-)
Ktoś z was obserwuje norweską koronę? luka na kilkadziesiąt pipsów u mojego broka. Coś się stało czy zwykła rynkowa bujanka?
Ktoś z was obserwuje norweską koronę? luka na kilkadziesiąt pipsów u mojego broka. Coś się stało czy zwykła rynkowa bujanka?
fak jest faktem rynek wycenia już 3 podwyższ ki procentowe u hamburgerów a euro maniaków żadnej 
prognozy ale oni chyba mieli już raz bankrutować:
Citigroup IQ`14 1,3700 IIQ`14 1,3900 IIIQ`14 1,4000

prognozy ale oni chyba mieli już raz bankrutować:
Citigroup IQ`14 1,3700 IIQ`14 1,3900 IIIQ`14 1,4000
chciwość jest dobra
-
- Stały bywalec
drodzy szwagrowie a o ktorej godzinie jest to zebranie cale???
od wczorajKrzymajster pisze:drodzy szwagrowie a o ktorej godzinie jest to zebranie cale???

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
20 czasu polskiegoKrzymajster pisze:drodzy szwagrowie a o ktorej godzinie jest to zebranie cale???
The only way is up
Taki Ben to ma fajnie. Obstawi całe depo, i powie jak mu wygodnie 
A tak na poważnie, to myślę że cięcie będzie. Ostatnie słabe dane z USA, to wina najgorszej zimy jaką mieli jankesi od 20 lat. Zauważcie, że ostatni rajd up, był po dobrych danych z EU, a po złych danych z USA był strzał lekki, a potem wracamy. Nikt się nie przejmuje słabymi danymi, bo to normalne, że jest lekki zastój, jak drogi zawalone śniegiem, a za oknem -30.
Tak czy siak, to nie jest wina słabej gospodarki, bo ta ma się nieźle. Sorry, taki mają klimat
Ja celuję z 1.37 w 1.33, ale oczywiście będzie to zależało od dynamiki spadku, można zawsze zamknąć z ręki. I jak już będzie pewne info o cięciu, to dołożę kilka S. Jak cięcia nie będzie, to zawsze można dać szybko L
Trzeba być gotowy na każdy scenariusz, pomimo własnych założeń.

A tak na poważnie, to myślę że cięcie będzie. Ostatnie słabe dane z USA, to wina najgorszej zimy jaką mieli jankesi od 20 lat. Zauważcie, że ostatni rajd up, był po dobrych danych z EU, a po złych danych z USA był strzał lekki, a potem wracamy. Nikt się nie przejmuje słabymi danymi, bo to normalne, że jest lekki zastój, jak drogi zawalone śniegiem, a za oknem -30.
Tak czy siak, to nie jest wina słabej gospodarki, bo ta ma się nieźle. Sorry, taki mają klimat

Ja celuję z 1.37 w 1.33, ale oczywiście będzie to zależało od dynamiki spadku, można zawsze zamknąć z ręki. I jak już będzie pewne info o cięciu, to dołożę kilka S. Jak cięcia nie będzie, to zawsze można dać szybko L

reagowanie podczas trejdowania, to zupełnie co innego niż wieszczenie scenariuszyP3rkoz pisze:Taki Ben to ma fajnie. Obstawi całe depo, i powie jak mu wygodnie
Tak czy siak, to nie jest wina słabej gospodarki, bo ta ma się nieźle. Sorry, taki mają klimat![]()
Ja celuję z 1.37 w 1.33, ale oczywiście będzie to zależało od dynamiki spadku, można zawsze zamknąć z ręki. I jak już będzie pewne info o cięciu, to dołożę kilka S. Jak cięcia nie będzie, to zawsze można dać szybko LTrzeba być gotowy na każdy scenariusz, pomimo własnych założeń.

Jutro też jest dzień.