Witajcie,
czy macie do polecenia jakiegos brokera, który oferuje przejrzystą, przyjazną traderowi, wygodną platformę WEB ?
Moje jedyne wymagania : czysty wykres, możliwość przesuwania wykresu, zmniejszania/powiększania. Juz sprawdziłem IronFx i odpada bo ma strasznie duże świeczki i nie mozna bardziej zrobic - zmniejszania...
dzieki za podpowiedzi
Web Platform - broker
Web Platform - broker
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Re: Web Platform - broker
Witaj,
Wg mnie są obecnie dwaj liderzy wśród platform Web - LMAX ze swoją autorską WebClient (niedawno skończyłem pisać jej instrukcję) oraz cTrader. Pierwsza z nich ma wiele funkcji, bardzo rozbudowane opcje korzystania z wykresów (możliwość zapisania szablonu na serwerze brokera, wiele wskaźników, zmiana wyglądu, kolorów...) oraz jest dostęp do market depth i zleceń Offer/Limit, czyli sam możesz zostać dostarczycielem płynności.
Natomiast cTrader w wersji Web prawie niczym nie różni się od standardowej platformy więc również opcji jest cała masa. Pytanie tylko czy odpowiada Ci ta platforma.
Wg mnie są obecnie dwaj liderzy wśród platform Web - LMAX ze swoją autorską WebClient (niedawno skończyłem pisać jej instrukcję) oraz cTrader. Pierwsza z nich ma wiele funkcji, bardzo rozbudowane opcje korzystania z wykresów (możliwość zapisania szablonu na serwerze brokera, wiele wskaźników, zmiana wyglądu, kolorów...) oraz jest dostęp do market depth i zleceń Offer/Limit, czyli sam możesz zostać dostarczycielem płynności.
Natomiast cTrader w wersji Web prawie niczym nie różni się od standardowej platformy więc również opcji jest cała masa. Pytanie tylko czy odpowiada Ci ta platforma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Super, dziekuje Raposo za wyczerującą informacje 
zaraz potestuje

zaraz potestuje

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
- SuperFOREX
- Gaduła
FXCM oferuje platformę Trading Station Web o funkcjonalnosci zbliżonej do wersji desktopowej Trading Station.
Platforma działa w przeglądarce we flashu. Oczywiście pozwala na tworzenie i skalowanie wykresów.
Platforma działa w przeglądarce we flashu. Oczywiście pozwala na tworzenie i skalowanie wykresów.