wrongWay pisze:a jak widzisz g/pl dojadą do 5,20 - 23cugan pisze:
DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Wszyscy mają rację.
A ja zarabiam ....
A ja zarabiam ....
nasdaq i sapina
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy ktoś z was orientuje się czy jakiś broker ma w ofercie handel LiteCoinami ? (odpowiednik BitCoinow).
Chcialbym zainwestowac kase w LTC ale dopiero zaczynam temat ;]
To w ogóle brokerów interesuje takie coś? Nie wydaję mi się aby jakikolwiek większy się tym zajmował. Zbyt duże ryzyko, nawet bez lewarowania.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
a niemożna nabyć tego normalnie jak bitCoinow trzeba przez platformę brokerskąKusus pisze:Czy ktoś z was orientuje się czy jakiś broker ma w ofercie handel LiteCoinami ? (odpowiednik BitCoinow).

ile to kosztuje masz jakiś link
na czym?muezzin pisze:Wszyscy mają rację.
A ja zarabiam ....

pisałem wcześniej że złoto runie (RGR narysowany już). Ktoś dziś pisał, że złoto do góry pójdzie.....
-- Dodano: 28 sty 2014, 16:12 --
o cytuję:highend pisze:na czym?muezzin pisze:Wszyscy mają rację.
A ja zarabiam ....bo ja na APPLE aktualnie (leci do góry po mega korekcie - wyniki słabe były)
pisałem wcześniej że złoto runie (RGR narysowany już). Ktoś dziś pisał, że złoto do góry pójdzie.....
"GOLD wygląda - na... longi - tak jakbyśmy byli przed mocnymi wzrostami... (brak kontynuacji przy RGR - daje przypuszczenie kontynuacji i długiej) można poczekać i zagrać na buystopa powyżej..."
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
https://btc-e.com/exchange/ltc_usdkrzychu3_1989 pisze:a niemożna nabyć tego normalnie jak bitCoinow trzeba przez platformę brokerskąKusus pisze:Czy ktoś z was orientuje się czy jakiś broker ma w ofercie handel LiteCoinami ? (odpowiednik BitCoinow).
Chcialbym zainwestowac kase w LTC ale dopiero zaczynam temat ;]![]()
ile to kosztuje masz jakiś link
Wydaje mi sie ze warto bo jak za pol roku okaze sie ze LTC bedzie kosztowac 500 Dolcow a nie 20 to bedzie spory zysk. A tego 1000 zł zawsze mozna dla proby wrzucic. Ryzyko jest ale potencjalny zarobek jest tego warty.
highhend,
jest duza szansa ze złoto włsnie zrobiło daily low i teraz up

wiem wiem - widzę... ale jeszcze poczekam zanim wejdę na L.rafmax pisze:highhend,
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami