DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
A s NA KabluTsunamiPL pisze:Wygląda na ładną okazję na longa na edku.
chciwość jest dobra
-
- Stały bywalec
na jakich pzoiomach obstawiacie ponowny uklon edka?1.36600??
marekdt pisze:Wróce do EURAUD - jak AUDUSD - skończy korektę.rafmax pisze:bierzesz teraz L na EUR/AUD 1,5500?marekdt pisze:USDCAD, USDJPY (Longi)- ustawiają się imho pod dane z USA
Oczekiwałem słabego dolara - a tu niespodzianka - on się umacnia...
I patrząc na USDCHF/USDCAD/USDJPY - powinien się umacniać jeszcze...
kanadyjczyk - potencjalny long 1.1105-1.1110
SL ~10-15 pip.
TP - niebo...
U mnie S na usdcad (odbicie od LT na h1) licze na koretke 300 pestek.
S na NZD USD (lt i retest D1)
L na eurusd (LT d1 ale slabe, bo już raz mocno naruszone).
1,3656 to taki poziom w którym ani myśleć o S ani myśleć o LKrzymajster pisze:na jakich pzoiomach obstawiacie ponowny uklon edka?1.36600??

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
DragonFly pisze:![]()
Mam przyjemność poinformować, że niemiecki Varengold Bank FX przygotował niesamowitą promocję specjalnie dla użytkowników naszego forum oraz serwisu "Forex Nawigator". Jest to pierwsza tego typu akcja promocyjna dla Klientów z Polski oferowana przez europejski bank inwestycyjny (oferujący handel na rynku Forex oraz CFD). Dotychczas podobne promocje oferowane były zazwyczaj tylko przez cypryjskich brokerów rynku forex.
Varengold Bank Fx oferuje 25% bonusu od depozytu dla wszystkich nowych Klientów (ze stałym zameldowaniem w Polsce), którzy zarejestrują konto rzeczywiste przez poniższy link:
Załóż konto rzeczywiste w Varengold Bank Fx z bonusem 25%
UWAGA: Rejestrując się przez powyższy link otrzymujesz konto Varengold Premium VIP (dostępne normalnie dopiero od depozytów powyżej 25 000 Euro), dzięki któremu od razu uzyskujesz spready Premium dla kont VIP - dla EUR/USD od 1 pipsa (średnio 1,48 pipsa) bez dodatkowych opłat i prowizji . Minimalna pierwsza wpłata, żeby się kwalifikować do bonusu to 1000 Euro.
Więcej informacji o promocji tutajhttp://forex-nawigator.biz/forum/25-bon ... 24560.html
spora oferta na CFD
Jutro ostatni raz Ben Helikopter będzie przewodniczył FOMC. Czy zaskoczy rynek ?
The only way is up
jak on jak juz oddal stolek YellowTsunamiPL pisze:Jutro ostatni raz Ben Helikopter będzie przewodniczył FOMC. Czy zaskoczy rynek ?

krzychu3_1989 pisze:czyli do kiedymarekdt pisze: Wróce do EURAUD - jak AUDUSD - skończy korektę.jakich pozimów
Ja korektę na AUDUSD widziałbym tak...
Zobaczymy co pokaże rynek...
Cieżko będzie przewidzieć co będzie z EURAUD. - kiedy AUDUSD - w korekcie, a EURUSD - także w korekcie...
Z racji tego, że jeszcze AUDUSD "nie pukło" w moim odczuciu właściwego dołka - ruch na EURAUD - się nie zakończył...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
UJ pnie sie do kuleczka tam S i kasa z SL Credit Suisse 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chciwość jest dobra