DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
wieczorem kabel 1,65 przetestuje, a później to już rzeźnia po wybiciu dołem z klina
Ostatnio zmieniony 28 sty 2014, 10:43 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
czekam go na 171,75pedro pisze:rzeznik, do jankesow 172.20 do zrobieniahttps://www.tradingview.com/x/M5GpgBLF/ ... pozniej wszystko w sp i dj
Panie, Panowie.
Co myślicie o TRY ? góra dół czy w bok ;| do wczoraj było wszystko w miarę klarowne teraz nie wiem czy mam wieżyc w kontynuacje spadków czy w nawrotkę ;|
Co myślicie o TRY ? góra dół czy w bok ;| do wczoraj było wszystko w miarę klarowne teraz nie wiem czy mam wieżyc w kontynuacje spadków czy w nawrotkę ;|
Grzegorz
No i co z tym edkiem, on tam bedzie zimowal czy co.. :O
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
74% oandian na S
więc wg teorii jednego z użytkownikó nawigatora, ... jest gdzie dorzynać świni
http://fxtrade.oanda.com/analysis/open-position-ratios
-- Dodano: 28 sty 2014, 11:46 --

-- Dodano: 28 sty 2014, 11:46 --
zmień pare walutową, bo edi to tragicznie nieruchawy ostatnioyeahman pisze:No i co z tym edkiem, on tam bedzie zimowal czy co.. :O

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
OKAZJA DO S podebrania dali
na KAblu

Ja jebe jak zwykle wtopa na edku jak gram an wyczucie 
jak myslicie to poczatek spadku czy dno ? Oddawac strate? L

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- kk.dreamer
- Pasjonat
jak dla mnie edek pójdzie w górę, ale to moja opiniayeahman pisze:Ja jebe jak zwykle wtopa na edku jak gram an wyczucie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- krzychu3_1989
- Pasjonat
jak już SL Ci pości to zacznie iść w tym kierunku co miałoyeahman pisze:Ja jebe jak zwykle wtopa na edku jak gram an wyczucie