DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
a kangurek powoli i do przodu
rzeznik doszedl do MA200 na H4 opor spory ale jak dane beda lepszse to pewnie podjada na 172
to co powiesz o euro?zeuss pisze:bez względu na dane, kabel jest przewartościowany do dolara
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Damian77 pisze:a kangurek powoli i do przodu
ostanie podrygi na nim moze cos jeszcze pod dane z UK ruszy ale przed FED juz ostanie podrygi i tylko 10 mld zaciesnia to znowu S
zadnych niespodzianek cos slabo mimo takiej sprzedazy
zgodnie z konsensusem
- kk.dreamer
- Pasjonat
dane jak oczekiwali, to źle czy dobrze? hehe, kabel ma dylemat 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
w celupkubiu pisze:dane gorsze!

10:30 GBP PKB (raz w roku) 2,8% 2,8% 1,9%
10:30 GBP Wskaźnik Usług 0,8% 0,7% 0,8%
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
EUR) – nazwa przyjęta na posiedzeniu w Madrycie w grudniu 1995 roku – wspólna waluta europejska wprowadzona w miejsce walut krajowych. W formie gotówkowej została wprowadzona w obieg 1 stycznia 2002 r.BOCZEK pisze:to co powiesz o euro?zeuss pisze:bez względu na dane, kabel jest przewartościowany do dolara
kk.dreamer pisze:dane jak oczekiwali, to źle czy dobrze? hehe, kabel ma dylemat
mysle ze ustawial isie pod lepsze ja kwidac po KABLU wiec rozczarowanie
Dane w/g mnie gorsze, bo oczekiwania byly zanizone i kazdy myslal ze beda lepsze od oczekiwan.kk.dreamer pisze:dane jak oczekiwali, to źle czy dobrze? hehe, kabel ma dylemat