wsparcie 1,36593yeahman pisze:na M30 jedynie taki kanalik wygląda dość obiecująco.
DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
ale uparli się na te niebieskie
mają 2 tygodnie a znowu się przyspawali

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
KAble przygotowany przez BAnksterow pod dane
KANGUR na oporze jak zaciesni FED to bedzie znowu zjazd na nim wiec mozn sie pod to ukladac

KANGUR na oporze jak zaciesni FED to bedzie znowu zjazd na nim wiec mozn sie pod to ukladac

na edku konsola, dobre miesjce na L - h1
na kablu, być może w końcy kabel osiagnoł szczycik, i teraz bedzie jakaś głębsza korekta, ale łatwo taki pisać jak za 20 minut dane z PKB, Te dane to bedą za 2013 czy za styczeń 2014?
na kablu, być może w końcy kabel osiagnoł szczycik, i teraz bedzie jakaś głębsza korekta, ale łatwo taki pisać jak za 20 minut dane z PKB, Te dane to bedą za 2013 czy za styczeń 2014?
Ostatnio zmieniony 28 sty 2014, 10:09 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- kk.dreamer
- Pasjonat
[quote="Nowy123"]KAble przygotowany przez BAnksterow pod dane
Spodziewasz się up po danych?

Spodziewasz się up po danych?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
4 Q 2013 i cały 2013BOCZEK pisze:na edku konsola, dobre miesjce na L - h1
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Dane pewnie potwierdzą że pkb jest ok - jedyny problem w tym ze rynek jest pop@@rdolony i robi co cche, jak dobre dane to dobrze jak zle to jeszcze lepiej a im gorzej tym lepiej chyab ze troche zle to źle 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
nie wiedza albo niechca powiedziec jezeli lepsze dane z UK to gdzie kabel?
chciwość jest dobra
chyba dane bedą gorsze
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nawet jesli bedzie up na kablu (chociaz nie spodziewam sie) to tylko do max 1,6645. takze sl gdzies 1,665x i jedzimy down 
oczywiscie jesli sie myle zalicze SL ;P

oczywiscie jesli sie myle zalicze SL ;P