ostatnio jak kabel walił lagi po 100 p, to edi stał w miejscu jak lodowy posągyeahman pisze:Acha no chyba że tak, po prostu euracza ktoś na tej parze się pozbył. Ale jak PKB strzeli dobre z UK to myślę że edek edek też zaliczy jakiś mały wyskok na up co myślisz?Marcin30 pisze:EUR/GBP pcha go w dół. Banksterka przed danymi z wysp o 10.30 kupuje funta licząc na dobre PKByeahman pisze:test 1,3700 wydaj sie być bardzo realny ale ten edek coś ma zawirowania od baksterskich zleceńTak czy siak myślę że jeszcze edzio spróbuje podjechac wyżej.
Swoją droga ktoś wie czemu zaliczył taki klif?
DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Kazimierz S
- Pasjonat

Indyjski Bank Centralny nieoczekiwanie podniósł dzisiaj stopy procentowe z 7.75 na 8%. W tym tygodniu jeszcze oprócz FEDu i Turcji, stopy procentowe na ZAR i na MXN.
Miód kupuj tylko Polski.
Z calego serca polecam teraz S na edku - ja na wyczucie (nie z systemu) zapakowałem się na L a zazwyczaj jak tak gram to dostaje po dupie więc możecie grać przeciwnie 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
to by się zgadzałoyeahman pisze:Z calego serca polecam teraz S na edku - ja na wyczucie (nie z systemu) zapakowałem się na L a zazwyczaj jak tak gram to dostaje po dupie więc możecie grać przeciwnie
na M30 jedynie taki kanalik wygląda dość obiecująco.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
kablej sprawa jasna teraz jak zjedzie poniżej 1,66 słabsze dane
wyjedzie pod 1,6620 lepsze
Oni już wiedzą!
wyjedzie pod 1,6620 lepsze
Oni już wiedzą!
chciwość jest dobra
- krzychu3_1989
- Pasjonat

ja też go widzę niżej i mam nadzieje że to jest tylko korektahighend pisze:kangur wczoraj wszyscy (z wyj 1 osoby) pisali, że zleci na 0,85, tymczasem rośnie ładnie.
Co do Gold - to widzę to jako RGR (na H4) - spadek na 1240 i dopiero UP.
moim zdaniem teraz będziemy testować opór 0,8790-0,8820 i tu możemy zawrócić
a ty jak widzisz te wzrosty do jakich poziomów
- atlanticos
- Maniak

ten kanalik to raczej flaga... jeszcze z 20 - 25 pipsow powinniśmy zjechać wg mnie...yeahman pisze:na M30 jedynie taki kanalik wygląda dość obiecująco.
https://www.tradingview.com/x/DxgNiMJs/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Żaba ale to musiałby zjechac w niecała godzine bo po danych z UK to jak on zjedzie to chyab trzeba pozostać poza rynkiem bo to by była anomalia po całości.atlanticos pisze:ten kanalik to raczej flaga... jeszcze z 20 - 25 pipsow powinniśmy zjechać wg mnie...yeahman pisze:na M30 jedynie taki kanalik wygląda dość obiecująco.
- atlanticos
- Maniak

patrze na wykres nie na dane z UKyeahman pisze:Żaba ale to musiałby zjechac w niecała godzine bo po danych z UK to jak on zjedzie to chyab trzeba pozostać poza rynkiem bo to by była anomalia po całości.atlanticos pisze:ten kanalik to raczej flaga... jeszcze z 20 - 25 pipsow powinniśmy zjechać wg mnie...yeahman pisze:na M30 jedynie taki kanalik wygląda dość obiecująco.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz