DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.01.2014
Witajcie,
Na Edku widzę 2 opcje:
Czerwona - Już lecimy powoli w dół a dane o 10.30 będą zapalnikiem do dalszego spadku - mało prawdopodobne, bo wg. mnie zrobią test 1.37 przy tych danych.
Żółta - tuż przed danymi albo na danych 10.30 test poziomu 1.37 i dopiero w dół. Bardziej mi to pasuje.
Jak będzie... Zobaczymy.
Na Edku widzę 2 opcje:
Czerwona - Już lecimy powoli w dół a dane o 10.30 będą zapalnikiem do dalszego spadku - mało prawdopodobne, bo wg. mnie zrobią test 1.37 przy tych danych.
Żółta - tuż przed danymi albo na danych 10.30 test poziomu 1.37 i dopiero w dół. Bardziej mi to pasuje.
Jak będzie... Zobaczymy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
test 1,3700 wydaj sie być bardzo realny ale ten edek coś ma zawirowania od baksterskich zleceń
Tak czy siak myślę że jeszcze edzio spróbuje podjechac wyżej.
Swoją droga ktoś wie czemu zaliczył taki klif?

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
- Pasjonat
Co myślicie o USDCHF
Według mnie można podpiąć się ładnie pod spadki w miejscu 1 lub 2
wejście 1
1. korekta ruchu spadkowego do 32,8
2. ekspansja 61,8
3. okrągła liczba
4 zmiana biegunów
wejście 2
1. korekta ruchu spadkowego do 50
2. równość korekt
3 zmiana biegunów
Według mnie można podpiąć się ładnie pod spadki w miejscu 1 lub 2
wejście 1
1. korekta ruchu spadkowego do 32,8
2. ekspansja 61,8
3. okrągła liczba
4 zmiana biegunów
wejście 2
1. korekta ruchu spadkowego do 50
2. równość korekt
3 zmiana biegunów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EUR/GBP pcha go w dół. Banksterka przed danymi z wysp o 10.30 kupuje funta licząc na dobre PKByeahman pisze:test 1,3700 wydaj sie być bardzo realny ale ten edek coś ma zawirowania od baksterskich zleceńTak czy siak myślę że jeszcze edzio spróbuje podjechac wyżej.
dobry... coś mam czuja, że wyspy dzisiaj pokażą wyśmienite pkb
rzeznik z targetem 172.20 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ostatnia szansa na "tanie EG" 
0,8230

0,8230
kangur wczoraj wszyscy (z wyj 1 osoby) pisali, że zleci na 0,85, tymczasem rośnie ładnie.
Co do Gold - to widzę to jako RGR (na H4) - spadek na 1240 i dopiero UP.
Co do Gold - to widzę to jako RGR (na H4) - spadek na 1240 i dopiero UP.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Acha no chyba że tak, po prostu euracza ktoś na tej parze się pozbył. Ale jak PKB strzeli dobre z UK to myślę że edek edek też zaliczy jakiś mały wyskok na up co myślisz?Marcin30 pisze:EUR/GBP pcha go w dół. Banksterka przed danymi z wysp o 10.30 kupuje funta licząc na dobre PKByeahman pisze:test 1,3700 wydaj sie być bardzo realny ale ten edek coś ma zawirowania od baksterskich zleceńTak czy siak myślę że jeszcze edzio spróbuje podjechac wyżej.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Kolego, EUR/GBP jest crossem, E/D to main, tak samo jak Kabel, o którym wczoraj pisałeś że go E/G blokujeMarcin30 pisze:EUR/GBP pcha go w dół. Banksterka przed danymi z wysp o 10.30 kupuje funta licząc na dobre PKByeahman pisze:test 1,3700 wydaj sie być bardzo realny ale ten edek coś ma zawirowania od baksterskich zleceńTak czy siak myślę że jeszcze edzio spróbuje podjechac wyżej.

Ważne dane dotyczące edka z USA, nie będą zbyt mocno respektowane, chyba że okażą się nadzwyczaj dobre. Oni tam mieli najgorszą zimę, od lat, to można im darować jak jest gorzej niż być powinno.
Od siebie, polecam dodać wyższy sl, jeśli ktoś tak jak ja, trzyma pozycję po kilka dni, ponieważ jutro ok 20, może nam edek wariować, i takie parominutowe wybicia, mogą być śmiertelne.
Obecnie celuje z okolic 1.37 na 1.344, z możliwością zamknięcia z ręki, jak by po spadku kurs zaczął się cofać.
Od siebie, polecam dodać wyższy sl, jeśli ktoś tak jak ja, trzyma pozycję po kilka dni, ponieważ jutro ok 20, może nam edek wariować, i takie parominutowe wybicia, mogą być śmiertelne.
Obecnie celuje z okolic 1.37 na 1.344, z możliwością zamknięcia z ręki, jak by po spadku kurs zaczął się cofać.