Tak mi to wygląda - ale ja mówię o DT czyli interwał M5 - wydaje mi się że 3695 będzie jeszcze testowane, a Ty myślisz inaczej?rafmax pisze:bo?yeahman pisze:Coś mi się zdaje że dobry moment na L eur/usd
DayTrading: Poniedziałek 27.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.01.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a gdzie SL? chyba że depo to SLfrytek pisze:Panowie
Zostało mi 600zł nie nie nie... reszte wypłaciłem gram na mikrolotach i teraz całe depo w S oczyywiście kabel bo 6600 nie przejdziemy

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
To sobie będę inwestował... coś czuje że edek będzie walił konsole aż do środy wieczór. Podziwiam ludzi którzy potrafią wyciągnąć coś z takich dygnięć na m5
bez SLszczudlo6 pisze:a gdzie SL? chyba że depo to SLfrytek pisze:Panowie
Zostało mi 600zł nie nie nie... reszte wypłaciłem gram na mikrolotach i teraz całe depo w S oczyywiście kabel bo 6600 nie przejdziemy) porażke też trzeba zakładac bo po dobrych danych 1,6720 możliwe, choć tez wydaje mi sie to mało prawdopodobne... mądry widzi więcej niż jedną możliwość :]
Nie widze powodów ani poziomu w tej chwili na Long. Poza tym swiece D1 tez do tego nie skłaniaja. Planuje L ale w okolicy 1,3625yeahman pisze:Tak mi to wygląda - ale ja mówię o DT czyli interwał M5 - wydaje mi się że 3695 będzie jeszcze testowane, a Ty myślisz inaczej?rafmax pisze:bo?yeahman pisze:Coś mi się zdaje że dobry moment na L eur/usd
7 pipsów wziąłem i już mi się nie chciało. Ale jakbym miał normalne M1 to bym zapewne grał.P3rkoz pisze:To sobie będę inwestował... coś czuje że edek będzie walił konsole aż do środy wieczór. Podziwiam ludzi którzy potrafią wyciągnąć coś z takich dygnięć na m5
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
SP500 pasowala by jaks falka w gore by miejsce zrobili sobie jeszcze na zejscie nizej
oh realy???
Uważam, że zanim na dobre zacznie spadać przetestuje jeszcze szyjkę
Uważam, że zanim na dobre zacznie spadać przetestuje jeszcze szyjkę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, 20:37 przez handlare, łącznie zmieniany 1 raz.
nowa jakość