tzn które fundamenty? wymienisz je? dziekiP3rkoz pisze:bo w zasadzie wszystkie fundamenty są przeciwko tak wysokiemu edkowi teraz
DayTrading: Poniedziałek 27.01.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.01.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Pasjonat
http://bossafx.pl/index.jsp?layout=fx_1 ... s_id=42014atlanticos pisze:tzn które fundamenty? wymienisz je? dziekiP3rkoz pisze:bo w zasadzie wszystkie fundamenty są przeciwko tak wysokiemu edkowi teraz
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
http://www.efxnews.com/story/22613/morg ... usd-usdjpy
-- Dodano: pn 27-01-2014, 13:03 --
na TURASACH interwencja try
-- Dodano: pn 27-01-2014, 13:03 --
na TURASACH interwencja try
- atlanticos
- Maniak
ufff... ulżyło mi... to tylko Rogalski...MaciejWLKP pisze:http://bossafx.pl/index.jsp?layout=fx_1 ... s_id=42014atlanticos pisze:tzn które fundamenty? wymienisz je? dziekiP3rkoz pisze:bo w zasadzie wszystkie fundamenty są przeciwko tak wysokiemu edkowi teraz

- kk.dreamer
- Pasjonat
Żabka wygląda na to, że narazie kierunek 1.36, a ja tam czekam z L. Co myślisz?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Jeszcze rynek obligacji USA i Niemiec, zwykle edek szybko koryguje wybicia powyżej poziomu, do poziomu tychże obligacji, a takie wybicie jest teraz.
Fundusze hedgingowe też ponoć przechodzą w mocne S, ale nie wiem czy to info jest wiarygodne.
A co do wykresu - to wypadało by wykończyć falę 4 w tym trendzie wzrostowym. Dolna linia kanału wzrostowego nie była jeszcze testowana, i spory kawałek do niej jeszcze jest.
Fundusze hedgingowe też ponoć przechodzą w mocne S, ale nie wiem czy to info jest wiarygodne.
A co do wykresu - to wypadało by wykończyć falę 4 w tym trendzie wzrostowym. Dolna linia kanału wzrostowego nie była jeszcze testowana, i spory kawałek do niej jeszcze jest.
- atlanticos
- Maniak
myśle ze cały czas jesteśmy w trójkącie (proporcu) a to przeważnie formacja kontynuacji... ale spokojnie czekam którą stroną wyjdziemy i wtedy sie podlacze - osobiście daje 60-70% ze lekkie naruszenie dolnej bandy to falszywka lub poszerzenie trójkąta i wyjdziemy góra... wczesniej pokazywalem zasiegi po wybiciu w każdą stronękk.dreamer pisze:Żabka wygląda na to, że narazie kierunek 1.36, a ja tam czekam z L. Co myślisz?
nie wiem czy 1.3620 - 1.3630 nie lepszym miejscem... troche nisko ten 1.36, i mogą nie dojsc... brak możliwości impulsów, a za niedługo pejsate berety się obudzą... zjazd 35-55 pips bardziej realny niż 70kk.dreamer pisze:Żabka wygląda na to, że narazie kierunek 1.36, a ja tam czekam z L. Co myślisz?

o, tak: https://www.tradingview.com/x/lFt7hwHF/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- kk.dreamer
- Pasjonat

myśle ze cały czas jesteśmy w trójkącie (proporcu) a to przeważnie formacja kontynuacji... ale spokojnie czekam którą stroną wyjdziemy i wtedy sie podlacze - osobiście daje 60-70% ze lekkie naruszenie dolnej bandy to falszywka lub poszerzenie trójkąta i wyjdziemy góra... wczesniej pokazywalem zasiegi po wybiciu w każdą stronę[/quote]
czyli łapki pod pupę na razie

Drodzy Panowie Panie również trejdują...