Zlecenia w MetaTrader 4 na tabletach
Zlecenia w MetaTrader 4 na tabletach
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna tabletu i stąd moje pytanie: czy w MT4 na tabletach można modyfikować zlecenia bezpośrednio na wykresie (np przesuwać SL, TP; podobnie jak w wersji PC) czy trzeba to robić z pozycji menu - tak jak ma to miejsce w wersji na telefony?
Ciekawi mnie też, czy wersja na iOS czyms się różni od wersji na Androida?
Dziękuję za ewentualną pomoc.
Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna tabletu i stąd moje pytanie: czy w MT4 na tabletach można modyfikować zlecenia bezpośrednio na wykresie (np przesuwać SL, TP; podobnie jak w wersji PC) czy trzeba to robić z pozycji menu - tak jak ma to miejsce w wersji na telefony?
Ciekawi mnie też, czy wersja na iOS czyms się różni od wersji na Androida?
Dziękuję za ewentualną pomoc.
Re: Zlecenia w MetaTrader 4 na tabletach
Nie można.
Jest wersja na ipada, ma kilka dodatkowych ułatwień, można mieć kilka wykresów jednocześnie. Nie jestem pewien czy można dokonywać modyfikacji zleceń z wykresu, ale jest to wersja dużo bardziej funkcjonalna niż na ta na telefon...
Ewentualnie tab+teamviewer lub vnc lub...Cyb pisze:Nie można.
Nie będę się rozpisywał o szybkości łącza, ewentualnych zabezpieczeniach na wypadek w...
U mnie wygląda to tak tel 5,7", głównie używam do podglądu, sporadycznie jakieś modyfikacje.
Pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Witam czy ktos uzywa ipada do at na trading view?Jak sie robi at.
-
- Gaduła
Nie chce zakladac nowego tematu wiec zapytam w tym.
Czy na wersjach z androidem wyglada to identycznie jak na starszym telefonie z tym systemem czy jest wiecej mozliwosci?
O jakich parametrach nabyc tablet aby nie byl zbyt wolny?
Slyszalem ze 1GB ramu to za malo dla Androida, ale nie mialem okazji dluzej uzywac takiego urzadzenia i nie wiem jak jest w rzeczywistosci.
Czy macie jakies doswiadczenia ktorymi mozecie sie podzielic?
Czy na wersjach z androidem wyglada to identycznie jak na starszym telefonie z tym systemem czy jest wiecej mozliwosci?
Slyszalem ze 1GB ramu to za malo dla Androida, ale nie mialem okazji dluzej uzywac takiego urzadzenia i nie wiem jak jest w rzeczywistosci.
Marek12578 pisze:Nie chce zakladac nowego tematu wiec zapytam w tym.
To wszystko zalezy od tego do czego chcesz uzywac tego tabletu, jesli tylko do MT4 a konkretniej podgladu to 1gb bedzie nawet za duzo.
i przede wszystkim jakim budzetem na to dysponujesz ?
Funkcje są cały czas takie same. Jedyne co dodali juz x czasu temu i myślałem ze pójdą za ciosem to "cross"
jeśli chodzi o parametry to myślę że lepiej będzie dorzucić kilka stowek i kupić coś lepszego z 2 albo 4 rdzeniami. Tablety to fajne urządzenia i szkoda byłoby później żałować ja sam posiadam samsunga galaxy tab 2 i nie narzekam. Może nie jest to już topowy model ale daje rade ze wszysrkim:-) polecam
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

-
- Gaduła
Tablet bedzie mi jeszcze sluzyl do przegladania internetu, gg, skype ewentualnie.
Na pewno nie bedzie mi sluzyl do gier, moze jeszcze go uzyje do ogladania filmow.
Ale chcialbym zeby to byla wersja 10calowa.
Budzet-wczesniej mialo byc okolo 800zl kwota maksymalna, ale po roznych opiniach doszedlem do wniosku ze moze lepiej rzeczywiscie doplacic drugie tyle lub jeszcze wiecej i kupic cos markowego - np xperia Z.
Na pewno nie bedzie mi sluzyl do gier, moze jeszcze go uzyje do ogladania filmow.
Ale chcialbym zeby to byla wersja 10calowa.
Budzet-wczesniej mialo byc okolo 800zl kwota maksymalna, ale po roznych opiniach doszedlem do wniosku ze moze lepiej rzeczywiscie doplacic drugie tyle lub jeszcze wiecej i kupic cos markowego - np xperia Z.
Nie jestem przekonany do soniaczy. Według mnie w branży mobilnej trendy wyznacza samsung i to jego sprzęty są tu Góra. Zresztą to tylko moje subiektywne zdanie na ten temat. Jeśli będziesz posiadał kapitał rzędu 1600zl polecam samsunga galaxy note 10.1.