-- Dodano: pt 24-01-2014, 22:49 --
SP500 na minimach zamknie sie wiec nic pozytywnego

ja na złocie widzę retest okolic przynajmniej 1256, jak nie 1240, ale po tym powinni wędrować w okolice poziomu 1300highend pisze:a na złotko jaka prognoza na poniedziałek?
czy wszyscy już poszli??
bo jak się popatrzy na wykres H4 to po 1 stycznia jest prawie lustrzane odbicie tego co było wcześniej![]()
jakby tak miało iść nadal to złoto leci na 1290
i jak tu eSki stawiać?.....
pedro pisze:gold h4, https://www.tradingview.com/x/AYbSg0d1/ - wielki opór w strefie gdzie się cena teraz znajduje : ) ale zainteresowanie złotem wg mnie idzie ; )
ja bez pozycji i do noworocznych postanowien dopisane, nie wchodzimy w złoto... sl poszły ofkors
te pionowe kreski jako ciekawostka, którą znalazłem w tradingview : ) pokazują cykl oparty o odległości na podstawie liczb Fibonacciegojak widac, na tym co się stało od dołka z końca grudnia, poprzez realizacje tego 8 falowego elliota, zwroty akcji że tak powiem pojawiały się, niemal idealnie, w odległościach liczb Fibonnaciego
... przypadek?
jeżeli opór w tej strefie nie wytrzyma, to oznaczenia do kosza... a jak się druga fala ukształtuje to będzie można próbowac oszacowac zmiany akcji w kolejnym cyklu wzrostowym do pierwszej fali korekcyjnej włącznie
...
ps. ide szukac fibo na kablu i edwardzie ; )
dobrego weekenda,
bless!
a na gold widze to....freakout pisze:ja na złocie widzę retest okolic przynajmniej 1256, jak nie 1240, ale po tym powinni wędrować w okolice poziomu 1300highend pisze:a na złotko jaka prognoza na poniedziałek?
czy wszyscy już poszli??
bo jak się popatrzy na wykres H4 to po 1 stycznia jest prawie lustrzane odbicie tego co było wcześniej![]()
jakby tak miało iść nadal to złoto leci na 1290
i jak tu eSki stawiać?.....
obawiam się, że przy takich wzrostach (duże obroty i 2 skoki) może być jeszcze jeden odlot na 1290 i dopiero korekta na 1254KRobert pisze: a na gold widze to....
wrongWay pisze:Przeczytaj dokładnie umowę i regulamin broka . To TY ponosisz całe ryzyko inwestowania , a broker nie odpowiada za luki cenowe na danych makro . Ktoś tutaj ostatnio pisał o swoim SL i poślizgu 60 pips . Przy lew. 1: 500 - 20 pip to po depo . Gdyby tak się zapakować wychodzi dopłata 2x większa i nie wierzę , że broker dopłaci