Stabilny portfel "konika"
Re: Stabilny portfel "konika"
Adrian szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Jak ktoś pisał do wesela się zagoi, ból też minie.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Ja piernicze pechowy dzien. Adriano mial wypadek samochodowy, wuza prawie MC, Justina biebera wsadzili do pudla bo jechal po pijaku same kolopoty. Dobrze ze nie masz rak w gipsie bo nie moglbys pisac. Wszyscy mysleliby ze mc zlapales i zawinales sie z forum.
Adrian jaki to kryzler? grand caravan? bylo kupic audi Q7, BMW X6 lub Volvo xc60 duzo bezpieczniejsze niz ten amerykanski van. Zapodaj fotki jak najszybciej.
Wracaj szybko do zdrowia ciesz sie ze zyjesz bo MC bylo blisko
Adrian jaki to kryzler? grand caravan? bylo kupic audi Q7, BMW X6 lub Volvo xc60 duzo bezpieczniejsze niz ten amerykanski van. Zapodaj fotki jak najszybciej.
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
-
- Maniak
Dzieki za yczenia. Szczegolne dziki dla osob, które na pw przeslaly mi namiary na specjalistow z zakresu kolan i barkow. Od rzyszlergo tygodnia bede albo w zorach albo pod warszawa. na desert okazalo sie ze w lewym kolanie mam odpryki a w prawym zerwa lewe wiazadlo poboczne. czyli dwie dodtkowe artroskopie
Pan z tira miał o,11 promila i chyba nic mu nie zrobia bo ponoc w granicach bledu. tylko zanim pryjr chala milicja to z 50 minut minelo to ile musial miec wtedy
chrysler grand voyager z 2010, moje ukochane autko, dzieciaki miały swoje dvd w podsufitce
kilka rad:
- wszystko dzieje sie w zwolnionym tempie, widzicie co sie dzieje i macie wrazenie ze wyjdziecie z auta i odejdziecie na bok
- poduszki sa bardzo niebezpieczne jesli zle trzymacie rece albo macie napoj w rece
- nie szczypcie sie od razu gwaltwony kop w hamulec i sprseglo,gliniarz powiedzial ze dzieki temu skrocilem droge hamowania i predkosc a nie mialem gdzie uciec
co do forex to dzis lekarzom tlumaczylem co i jak, ale wnocu dziwnym trafem sginal mi zasilacz
dzis ladny dzien szczegolnie dla mnie na ejku i kablu jak przyjdzie pan rysiu to pomoze mi skrieen zrobic
jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc przy szykunaiu lekarzy specjalistow
czy ktos z was korystal z uslug kancelarii w sprawie odszkodowan

chrysler grand voyager z 2010, moje ukochane autko, dzieciaki miały swoje dvd w podsufitce
kilka rad:
- wszystko dzieje sie w zwolnionym tempie, widzicie co sie dzieje i macie wrazenie ze wyjdziecie z auta i odejdziecie na bok
- poduszki sa bardzo niebezpieczne jesli zle trzymacie rece albo macie napoj w rece
- nie szczypcie sie od razu gwaltwony kop w hamulec i sprseglo,gliniarz powiedzial ze dzieki temu skrocilem droge hamowania i predkosc a nie mialem gdzie uciec
co do forex to dzis lekarzom tlumaczylem co i jak, ale wnocu dziwnym trafem sginal mi zasilacz

dzis ladny dzien szczegolnie dla mnie na ejku i kablu jak przyjdzie pan rysiu to pomoze mi skrieen zrobic
jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc przy szykunaiu lekarzy specjalistow
czy ktos z was korystal z uslug kancelarii w sprawie odszkodowan
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
-
- Maniak
Kimkolwiek pisze:Ja piernicze pechowy dzien. Adriano mial wypadek samochodowy, wuza prawie MC, Justina biebera wsadzili do pudla bo jechal po pijaku same kolopoty. Dobrze ze nie masz rak w gipsie bo nie moglbys pisac. Wszyscy mysleliby ze mc zlapales i zawinales sie z forum.
a ostatnio gadalismy o q7, bmw x6 podoba mi esie tylko potrzebuje auto conajmniej 6 osobowe wiec odpada,ale sztywny przod i dlugi wiele dal, volvo za male patrzylem xc90 jeszcze kiedys mslalem o toyota siena, honda odysey
Pewnie driver z TIR był wczorajszy a 50 minut raczej nie wpłynęłoby na wynik pomiaru. Wybacz za ciekawość ale jestem cholernie ciekawy jak wygląda Twoja fura po tym dzwonie.
Sky is the limit
Na odszkodowania to chyba jeszcze czas, przeważnie z tym się startuje po zakończeniu leczenia.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
Szybkiego powrotu do zdrowia.
Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Dychnij sobie od tradingu na kilkanaście dni, skup się na rekonwalescencji. FX nie zając, nie ucieknie.
Potraktuj to zdarzenie jako pullback w trendzie wzrostowym, trochę Cię poturbowało, na szczęście SL zadziałał, teraz czas na małą konsolę, a później znów do góry

Dychnij sobie od tradingu na kilkanaście dni, skup się na rekonwalescencji. FX nie zając, nie ucieknie.
Potraktuj to zdarzenie jako pullback w trendzie wzrostowym, trochę Cię poturbowało, na szczęście SL zadziałał, teraz czas na małą konsolę, a później znów do góry

-
- Maniak
cajto pisze:Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Potraktuj to zdarzenie jako pullback w trendzie wzrostowym, trochę Cię poturbowało, na szczęście SL zadziałał, teraz czas na małą konsolę, a później znów do góry![]()
ale co innego tutaj robic, w poniedzialek bede juz chyba gdzie indiej, tutaj mamy na 8 jeden tv na monety ha ha przerwy to bede mial w przyslym tygodniu, mial ktos z was jakies zastrzyki z wlasnej krwi w bark? strasza mnie tym ale ponoc to bardzo dobre?
- klonmarcin
- Maniak
Co do telewizji to polecam laptop+tuner dvb-t na usb. Na dołaczonej antenie do zestawu przy oknie idzie coś tam odebrać. Sam ten patent załatwiałem córce kuzyna, która długie okresy spędza w szpitalach.
Wysłane za pomoca Tapatalk
Wysłane za pomoca Tapatalk
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...