DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
czyżby kabel leciał na twarz?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
i ladnie jedna 2 szczyt na GBP CAD i kable tez odpoczyek jakis
-- Dodano: czw 23-01-2014, 21:38 --
to nie krakanie a korelacja EDK z UJ jak U Jleci na morde wraz z indeksami i NIKKIE a EDKE w gore 103 50 wspracie nastepne 103
-- Dodano: czw 23-01-2014, 21:38 --
muezzin pisze:Nowy wykrakałeś,Nowy123 pisze:odbitka na SP500 kukac na USD JPY odwrotnie EDE w dol
Wuza wygląda na to że skasował swój portfel z trade expolera.
Był ostro zapakowany w UJ.
Na przekór UJ Long 103.153 SL=50 pips
P/S SL na -20 od dołka.
to nie krakanie a korelacja EDK z UJ jak U Jleci na morde wraz z indeksami i NIKKIE a EDKE w gore 103 50 wspracie nastepne 103
Co Funt dzisiaj taki słaby...???Bemowo1 pisze:Szczudlo, a Ty nie byłeś ostatnio za S????szczudlo6 pisze:napewno zanim dojdzie do 1,67 będzie jakaś korekta w okolicie 1,6500
bo ja zaczynam mieć wątpliwości z 1.67....
EUR/GBP prawie 70 pips do góry...
Rafmax masz rację, ja po południu coś tam łapałem ale straciłem.
Grubasy poszli na tzw. chama.
ZAczynam tracić wiarę we własne wskaźniki a to niedobrze.
Wuza to wyjadacz i lis forexu, jak on daje sobie kilka dni odpoczynku to ja jeszce dziś powalczę ale też z tydzień urlopu od forexu dobrze mi potem zrobi.
Wuza to wyjadacz i lis forexu, jak on daje sobie kilka dni odpoczynku to ja jeszce dziś powalczę ale też z tydzień urlopu od forexu dobrze mi potem zrobi.
siedze z eSką od 16520;/
czemu bemowo nie widzisz 1,67? jaka strategia... ja chce tylko zamknąc pozycje na zero i dać sobie spokój chwile :]
czemu bemowo nie widzisz 1,67? jaka strategia... ja chce tylko zamknąc pozycje na zero i dać sobie spokój chwile :]
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 20:42 przez szczudlo6, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
rafmax pisze:Damian,Damian77 pisze: dwie kreski - pod oporem sprzedajemy na wsparciu kupujemy - polecam- sprawdza się często;)
rysujesz chyba najlepsze kanały na tym forum. Pisz czesciej
a dzięki trochę ćwiczyłem - dwa netbooki mi padły po drodze bo rysowałem wszędzie i zawsze
z usdchf może ktoś skorzystał, też wklejałem
- dla przypomnienia przed , po to wiadomo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Edek ładnie szedł w górę, dopóki nie wleciał w chmurę. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto gra grubo wygrać musi.
na d1 juz przelecial wiec h8 ;(goldman pisze:Edek ładnie szedł w górę, dopóki nie wleciał w chmurę.
Yeahman faktycznie jakby ciśnienie spadło tak jak napisałeś.
Kto jest świętym od forexu, mam zamiar jakąś modlitwę do niego skierować.
Na poważnie, coś dobrego zaczyna się dziąć z L na us.30 i uj, warto modlitwą wesprzeć bo innej możliwości już nie widzę.
Nowy123 widzę co napisałeś niżej, potrzebuję jeszcze z kilka miesięcy nauki. Dzięki za rady. Pozdrawiam.
Kto jest świętym od forexu, mam zamiar jakąś modlitwę do niego skierować.
Na poważnie, coś dobrego zaczyna się dziąć z L na us.30 i uj, warto modlitwą wesprzeć bo innej możliwości już nie widzę.
Nowy123 widzę co napisałeś niżej, potrzebuję jeszcze z kilka miesięcy nauki. Dzięki za rady. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 20:50 przez muezzin, łącznie zmieniany 1 raz.
kiedy sie nauczycie nie lapac nozy spadajacych a lepiej poczekac na jakies zatrzymanie i konsole cos o rokowalo by nadziej ena korekte spadkowmuezzin pisze:Rafmax masz rację, ja po południu coś tam łapałem ale straciłem.
kiedys tez lapalem ale po paru jazdach po SL sie nauczylem lepiej poczkac i wzias wyzej ale jak bedzie sygnal wyczepania sie ruchu nic takie lapanie liczac ze a noz nie przejda wspraci i sie odbija

pare razy SL mi przejechali i sie nauczylem by nie lapac takich tematow

co innego na indeksach a co innego na walutach