DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
napewno zanim dojdzie do 1,67 będzie jakaś korekta w okolicie 1,6500
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
odbitka na SP500 kukac na USD JPY odwrotnie EDE w dol
Nowy wykrakałeś,Nowy123 pisze:odbitka na SP500 kukac na USD JPY odwrotnie EDE w dol
Wuza wygląda na to że skasował swój portfel z trade expolera.
Był ostro zapakowany w UJ.
Na przekór UJ Long 103.153 SL=50 pips
P/S SL na -20 od dołka.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 20:35 przez muezzin, łącznie zmieniany 2 razy.
yeahman pisze:Wiecie co ch@j wie co bedzie z tym edkiem - dziś kompltnie nie mial argumentu zeby zrobic 170 pipsow jedna dzida bez korekt zadnych. Wszystko ok ale w to nie uwierze. Zreszta kazdy byl nastawiony raczej spadkowo - i tak jest moim zdaniem tendencja na nim jedynie bankstera sobei coś wymyśliła, się zgadali i gotowe, więc ciekżko tera cokolwiek określić moim zdaniem. Osobiście zapakowałem się w S i słabo to wygląda.
Dla mnie dzisiejszy edek, jest totalnie od parady. Możliwe że to zagranie na umocnienie przed QE3, aby mniejszych zjadły SL, a więksi sobie je przestawią, i wejdą z lepszą ceną dodatkowo.
Szczudlo, a Ty nie byłeś ostatnio za S????szczudlo6 pisze:napewno zanim dojdzie do 1,67 będzie jakaś korekta w okolicie 1,6500
bo ja zaczynam mieć wątpliwości z 1.67....
dwie kreski - pod oporem sprzedajemy na wsparciu kupujemy - polecam- sprawdza się często;)yeahman pisze:Wiecie co ch@j wie co bedzie z tym edkiem - dziś kompltnie nie mial argumentu zeby zrobic 170 pipsow jedna dzida bez korekt zadnych. Wszystko ok ale w to nie uwierze. Zreszta kazdy byl nastawiony raczej spadkowo - i tak jest moim zdaniem tendencja na nim jedynie bankstera sobei coś wymyśliła, się zgadali i gotowe, więc ciekżko tera cokolwiek określić moim zdaniem. Osobiście zapakowałem się w S i słabo to wygląda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie tylko jego przewieżli dzis na UJ. Ja tez sie zapakowałem Long ale patrzac z perspektywy dnia w pore uciałem strate...muezzin pisze:Nowy wykrakałeś,Nowy123 pisze:odbitka na SP500 kukac na USD JPY odwrotnie EDE w dol
Wuza wygląda na to że skasował swój portfel z trade expolera.
Był ostro zapakowany w UJ.
Troche dziwny dzien dzis do tradingu
Wszedłeś w "S" bo ? Tak ci system powiedział, czy na wyczucie ?yeahman pisze:Wiecie co ch@j wie co bedzie z tym edkiem - dziś kompltnie nie mial argumentu zeby zrobic 170 pipsow jedna dzida bez korekt zadnych. Wszystko ok ale w to nie uwierze. Zreszta kazdy byl nastawiony raczej spadkowo - i tak jest moim zdaniem tendencja na nim jedynie bankstera sobei coś wymyśliła, się zgadali i gotowe, więc ciekżko tera cokolwiek określić moim zdaniem. Osobiście zapakowałem się w S i słabo to wygląda.
Nie zdziwie się jak w nocy azja podbije jeszcze, ale obstawiam w nocy konsole i powrót do jazdy w górę po "ostudzeniu" wskaźników

Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
Całkiem możliwe.P3rkoz pisze:yeahman pisze:Wiecie co ch@j wie co bedzie z tym edkiem - dziś kompltnie nie mial argumentu zeby zrobic 170 pipsow jedna dzida bez korekt zadnych. Wszystko ok ale w to nie uwierze. Zreszta kazdy byl nastawiony raczej spadkowo - i tak jest moim zdaniem tendencja na nim jedynie bankstera sobei coś wymyśliła, się zgadali i gotowe, więc ciekżko tera cokolwiek określić moim zdaniem. Osobiście zapakowałem się w S i słabo to wygląda.
Dla mnie dzisiejszy edek, jest totalnie od parady. Możliwe że to zagranie na umocnienie przed QE3, aby mniejszych zjadły SL, a więksi sobie je przestawią, i wejdą z lepszą ceną dodatkowo.
Zwrócice uwagę że ejst godzina 20:30 i co do sekundy odpuściło trochę ciśnienienie natychmiastowo. Wygasły zlecenia buy w bankach? Jeśli zlecimy trozkę bardziej to znaczy że mam rację. myślę że poza tymi 2-3 katami którzy dobili taką rakietę zlecen kupna po rpostu na edku teraz nie ma!
na wyczucie i teraz tego żałuje, żaden system nie pokaże Ci w takim trendzie przeciwnego kierunkuxantiros pisze:Wszedłeś w "S" bo ? Tak ci system powiedział, czy na wyczucie ?

Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 20:35 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Damian,Damian77 pisze: dwie kreski - pod oporem sprzedajemy na wsparciu kupujemy - polecam- sprawdza się często;)
rysujesz chyba najlepsze kanały na tym forum. Pisz czesciej