Zacznij grac dużym wolumenem - szybko się wyleczysz.muezzin pisze:Cierpliwości mi brakuje, teraz powinien brać L..
DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- nielegalny
- Stały bywalec
Myślę, że to nie koniec. Poza tym jutro wcale nie musi być nudno - przydałby się solidny cień na W ...Bemowo1 pisze:
ale dzisiaj ponownie nad lustrem
ktoś dawaj wczoraj nzd/usd ale nie moge znaleść ktoś ma pomysł na tą parę na dzisiaj jeszcze?
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

- harymilloki
- Maniak
To teraz niech ktoś mi powie która fala się teraz tworzy na edku? Bo ja już nie kumam!!!
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- roberttheus
- Maniak
dobra strefa na sell moim zdaniem
na edku nic mnie nie dziwi to dopiero pierwsza fala wzrostowa
na edku nic mnie nie dziwi to dopiero pierwsza fala wzrostowa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 18:56 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.
windsurfing na falach trendu
co za różnica która ważne że zaraz się stoczy jak dziwk@ bez szkołyharymilloki pisze:To teraz niech ktoś mi powie która fala się teraz tworzy na edku? Bo ja już nie kumam!!!

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahman znowu prawie spadłem z krzesła ze śmiechu hahhahahayeahman pisze:co za różnica która ważne że zaraz się stoczy jak dziwk@ bez szkołyharymilloki pisze:To teraz niech ktoś mi powie która fala się teraz tworzy na edku? Bo ja już nie kumam!!!

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

fala tsunamiharymilloki pisze:To teraz niech ktoś mi powie która fala się teraz tworzy na edku? Bo ja już nie kumam!!!
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
edka trzymaja jak nic, jeszcze dzisiaj moze byc 1.372x mysle, zobaczymy

edek, jeśli przejdziemy ponad 1,37 to droga do testowania szczytów otwarta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.