DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
zycze teraz z calego serca temu je@@nemu edwardowi zeby spier@@lil sie na ryj na 1,18 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
to widzi ktoś opcje na to że edek bedzie niżej niż 1,34?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dalej brakuje zjadu na edku i kablu

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

BofA brał S z targetem 1.31xBOCZEK pisze:to widzi ktoś opcje na to że edek bedzie niżej niż 1,34?
Masz do nich telefon ?
Dal tych co pisali że xtb im działą 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ja używam MT4, ich mstation zamula mi kompa.yeahman pisze:Dal tych co pisali że xtb im działą
Na MT4 śmigało ładnie.
ja nie widzę, chyba ze z EBC ktoś coś chlapnie,lub w lutym obetną stopy, lub kolejne LTRO itd...BOCZEK pisze:to widzi ktoś opcje na to że edek bedzie niżej niż 1,34?
na dziś chyba edek już zakończył, ale patrząc po dziennej to jutro może wspinać się wyżej
dla kabla
Market talk of real money selling in GBP/USD off the recent high - Unconfirmed;
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 17:46 przez xantiros, łącznie zmieniany 2 razy.
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
i to tak w ciągu paru dniyeahman pisze:zycze teraz z calego serca temu je@@nemu edwardowi zeby spier@@lil sie na ryj na 1,18

-- Dodano: czw 23-01-2014, 18:46 --
i co nawet żadnej korety do 1,6, nic?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
edek się dzisiaj wystrzelał za kilka dni teraz będzie mulił konsolę.....BOCZEK pisze:i to tak w ciągu paru dniyeahman pisze:zycze teraz z calego serca temu je@@nemu edwardowi zeby spier@@lil sie na ryj na 1,18
a po mocnym czwartku piątek zapowiada się nudny - moim zdanem
Ja mu kur@@wa ycze nawet do jutraBOCZEK pisze:i to tak w ciągu paru dniyeahman pisze:zycze teraz z calego serca temu je@@nemu edwardowi zeby spier@@lil sie na ryj na 1,18
-- Dodano: czw 23-01-2014, 18:46 --
i co nawet żadnej korety do 1,6, nic?