DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Dobra sprzedaż w USA - mam andieje że edek zrobi zjazd
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- harymilloki
- Maniak
Wszyscy mi zawsze powtarzali że "nadzieja matką głupich"... ale też mam taką nadzieje 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
rzeźnik ma jeszcze duże pole do popisu.pedro pisze:rozpadl się kabel z gj... kabel trzymaj, gj nie... któreś chyba powinno zmienic kierunek, co myslisz?Bemowo1 pisze:uwaga na kablu świństwo mogą zrobić
na ten moment dzisiejszy rekordowy zysk 3,71 zł na plus i bez pozycji

-
- Stały bywalec
Bemowo1 pisze:rzeźnik ma jeszcze duże pole do popisu.pedro pisze:rozpadl się kabel z gj... kabel trzymaj, gj nie... któreś chyba powinno zmienic kierunek, co myslisz?Bemowo1 pisze:uwaga na kablu świństwo mogą zrobić
A rzeźnik to ma zamiar wrócić na pivot ?
na rzezniku dzisiaj okolo +100 pips, netto że tak powiemBemowo1 pisze:rzeźnik ma jeszcze duże pole do popisu.pedro pisze:rozpadl się kabel z gj... kabel trzymaj, gj nie... któreś chyba powinno zmienic kierunek, co myslisz?Bemowo1 pisze:uwaga na kablu świństwo mogą zrobić

za to na goldzie sie przejechalem, wkurwiam się na siebie za nieustawianie SL ... za duzo analizuje, za mało trejduje

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
edek h4 - dla tych którzy uważają że prognozowanie to strata czasu - można kliknąć play po prawej stronie to wykres się zaktualizuje do chwili obecnej
https://www.tradingview.com/v/IKF8ArrZ/

https://www.tradingview.com/v/IKF8ArrZ/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Bemowo1 pisze:rzeźnik ma jeszcze duże pole do popisu.pedro pisze:rozpadl się kabel z gj... kabel trzymaj, gj nie... któreś chyba powinno zmienic kierunek, co myslisz?Bemowo1 pisze:uwaga na kablu świństwo mogą zrobić
rzeznik sie rozpedza dopiero

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nadzieja przedłuża agonię , ale liczy się funharymilloki pisze:Wszyscy mi zawsze powtarzali że "nadzieja matką głupich"... ale też mam taką nadzieje

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Pierwsza eSka na edku poszla po 1.3675, kolejna 1.3695 jesli doleci, SL 1.3720