dane z Canady pomagaja korekcie

jak ladnie zadzialalo 2,62 fibo razem z fibo czasowym
Obyrafmax pisze:EU własnie ociera sie o strefe podazy D1, bedzie reakcja?
O tym samym chciałem napisać. Cynk od BofA był dobry z tym ich SLem.paki pisze:Obyrafmax pisze:EU własnie ociera sie o strefe podazy D1, bedzie reakcja?Poza tym BofA ma SL na poziomie 1.3650 i dziwnym trafem zatrzymaliśmy się tuż poniżej
Skad macie takie dane?muezzin pisze:O tym samym chciałem napisać. Cynk od BofA był dobry z tym ich SLem.paki pisze:Obyrafmax pisze:EU własnie ociera sie o strefe podazy D1, bedzie reakcja?Poza tym BofA ma SL na poziomie 1.3650 i dziwnym trafem zatrzymaliśmy się tuż poniżej
Pod warunkiem , że mówią prawde , a nie muszą jej mówić , wiec masz 50/50paki pisze:Obyrafmax pisze:EU własnie ociera sie o strefe podazy D1, bedzie reakcja?Poza tym BofA ma SL na poziomie 1.3650 i dziwnym trafem zatrzymaliśmy się tuż poniżej
to nie dziwny trwamuezzin pisze:O tym samym chciałem napisać. Cynk od BofA był dobry z tym ich SLem.paki pisze:Obyrafmax pisze:EU własnie ociera sie o strefe podazy D1, bedzie reakcja?Poza tym BofA ma SL na poziomie 1.3650 i dziwnym trafem zatrzymaliśmy się tuż poniżej