yeahman pisze:Najzabawniejsze są analizy specjalistów Ostatnio każdy wieszczył po 1,3480 a dziś po tym strzale sugerują dalsze wzrosty ponad 1,38
Ach ci zawodowcy są nieźli, zwłaszcza BOŚ, IDMSA, XTB
jedyne co aktualnie może wspierać wzrosty na e/u to spadająca nadpłynność przez co rosną krótkoterminowe rynkowe stopy
ale to przybliża wejście do gry EBC co z kolei może spowodować waterfall... niezapominajmy jeszcze o zbliżającym się FED i wysoce prawdopodobnego kolejnego ograniczenia QE
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Czarny, reasumując, mogę robić wypłaty mniejsze od tej kwoty której wysokosci nie znasz, i wtedy nic im zwracał nie bedę, jak mi się skończy zasiłek to moge wypłaćić wszytko, i też mi nic nie zrobią. Bo nawet jak bede grał przez rok, i przez ten rok nic nie wypłacę, to nawet pitu wypełniać nie bedę musiał... pod warunkiem ze przez ten rok nie doknam żadnej wpłaty, ani wypłaty
Ciapul pisze:
yeahman pisze:Najzabawniejsze są analizy specjalistów
sam jeszcze wczoraj miałem nadzieję na sapdki, jak by spadło na trwałe poniżej 1,353
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 12:10 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
"Bezpieczniej" - póki co jest jeszcze shorcić AUD, który TP 1 ma gdzieś przy 0.87 a TP końcowy w okolicach 0.8520-50
Pipsy lecą a raczej nie wywali was z pozycji - po takich spadkach...
- Dane z Chin były słabe - podkładka jest. - Więc jeszcze Ameryka imho - będzie kontynuować ruch....
Co do EURUSD - wielu oczekuje spadków...
Ja nie jestem pewien ze względu na EURAUD i EURGBP, EURJPY.... więc prędzej obstawiałbym konsolidację i dalszy long... jeszcze.
Zaś obecne spadki z H4 - układają się w jakąś formację - która może być falą nr 4 - z której pójdzie kolejna fala wzrostowa.nr 5
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
S zamykałbym na AUD - docelowo na 0.854 - bo później czekałaby nas nieciekawa, długa konsolidacja[przyszły tydzień?] i ewentualne pogłębienie spadków... do 0.8490... a później zapewne long...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴